5 °C

Петя Михалевска: Младостта е на ход!

Изображение 1 от 2

                  Днес  се проведе заседание на Областния съвет на БСП в Кърджали.Сърдечно, с голям букет цветя и ръкопляскания бе  посрещната Петя Михалевска- водач на листата за предстоящите парламентарни избори.

   С думите „Всички ние, кърджалийските социалисти заставаме твърдо зад теб, зад младостта и бъдещето на Кърджали” се обърна Милко Багдасаров.

   Петя Михалевска сърдечно благодари на всички за доверието .  „Залагам на една позитивна кампания, лице в лице с всички граждани. Кърджали се нуждае от промяна. Младостта е на ход”. Единодушно бе гласувана листата  за предстоящите парламентарни избори, както и двете места определени за гражданската квота. На второ място е Есен Устренска , на 31 години, адвокат, поетеса по душа, общински съветник в Кърджали, а на 9-то председателя на тракийско дружество „ Тракийско сърце” Марияна Ликова.

  Останалите в листата са: на 3-то място председателя на кърджалийската партийна организация Георги Кючуков, на 4 –то място Костантина Карабоюкова- областен председател на Младежкото обединение, на 5-то място Венелин Башев- председател на Кирковската партийна организация, на шесто и седмо място- гражданска квота, на 8 –мо място Теодора Каракостова- областен председател на жените социалистки, на десето място – областният председател на партията Милко Багдасаров.

      След заседанието Петя Михалевска, потомка на капитан Петко войвода ,заедно с членове на листата се поклониха пред бюст-паметника на войводата. В  знак на признателност към неговото дело те поднесоха венци и  цветя.

  Това съобщиха от ОблС на БСП в Кърджали.

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   Гр
   Гражданин
   5 -3
   15:05, 7 фев 2021
   Листата е на милко багдасаров, не на колективните органи чрез които узакони. Щом плажуване с него дама с държавни пари/волейбол/ в бяла е в листата, ясна е работата. Това ли е партийност и грижа за Кърджали?
  • 2
   Из
   Избирател
   4 -1
   16:33, 7 фев 2021
   Първата софиянка, втората г..же на багдасаров, дъщеря на доносник Сергей Джебел.Какво общо с кърджали и кърджалийци
  • 3
   Ус
   Устра
   5 -1
   17:16, 7 фев 2021
   хъхъхъ с лъскавия черен джип, с кубинската пура и бурния нощен живот втора в листата на социалистите, буржоата
  • 4
   Къ
   КЪРДЖАЛИЕЦ
   3 -1
   08:07, 8 фев 2021
   На ход е дъщерята после внука след това правнука и т.н. И ще си играем на честен избор.не ви ли е срам. А този вечно охиления багдасаров кога ще бъде изпратен в вечна пенсия от всичко.шепа зомбирани учителки и беловласи ги манипулира и превърна училището в париен червен клуб.няма ли власт и т.н.
   Тази с големия опит ако имаме малко пипе щеше да потъне в срам че кърджалийци не е искат до тук с парашутистите иначе няма да стъпи и никъде нямаше да каже че е от кърджали.петя ли си каква си оттегли се но и ти си като останалите около теб тук и в софия - до живот на партийна а дай боже и на държавна ясла иначе глад и мизерия за некадърниците
  • 5
   Со
   СОЦИАЛИСТ
   3 -1
   08:09, 8 фев 2021
   Единствения който заслужава от настоящите публични лица е даниел делчев и назми.
   Последният е наистина честен и искрен за разлика от багдасаров на който всяка дума е фалш лицемерие арогантност кариеризъм и още и още.......
  • 6
   Ос
   Осман
   3 0
   10:06, 8 фев 2021
   Много, много по-добре червен стар комунист, отколкото с наведена глава, безсилен млад сам окалящ пътя си-млад

  Хороскоп за 07.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  С удоволствие ще се включите в организирането на събитие, на което очаквате да срещнете хора, с които не сте виждали от дълго време. По много причини ще привличате интереса към себе си, но най-вече заради работата, която сте свършили. Намеренията ви са прозрачни и това се вижда от всички.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не позволявайте на емоциите да определят отношението към работните ви ангажименти. Покажете на дело професионалните си умения, абстрахирайки се от личните си пристрастия и настроение. Няма да ви липсва енергия, разпределете силите си и ще успеете. Финансови придобивки от хонорари, рента или други възнаграждения.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Няма да ви липсват отлични възможности за себеизява и ползотворни контакти. Сега е момента за поставянето на амбициоз-ни цели и за работа по постигането им. В партньорство с колегите си ще стигнете до важни решения, които ще дадат очакваните ре-зултати. Някои от вас вероятно се колебаят относно предстоящо пътуване. Обмислете го от всички страни за да не останете неприятно изненадани.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Не се притеснявайте да обмисляте в дълбочина. Ако се уверите, че всичко е здраво, честно и коректно, то непременно ще стигнете до добри резултати. Ако не проверите всичко, има възможност да се провалите. Изявени шансове за тези, които се занимават с психология и окултизъм. Може да стигнете до духовни прозрения. По-сериозни проблеми могат да настъпят в дома и семейството.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Шанс за изява, било на работното място или в друга сфера, където ще покажете умения и адекватно справяне със ситуацията. Ще подобрите отношенията си с хора, които желаете за свои приятели, или ще финализирате търговска сделка. Активни и делови, ще се посветите на целите си и ще ги реализирате.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Потънали сте в отдаденост на професионалната си работа. Това нарушава спокойният ви ритъм, внася и напрежение, но със сигурност си заслужава. Плановете ви бавно, но сигурно вървят към реализация. Желанието ви за разнообразие и забавления ще ви срещнат с нови хора и ще променят отношението ви към спорни въпроси.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Посветете се на задачите си, които повече не търпят отлагане. Възможно е объркване и е нужно по-внимателно да обмисляте ходовете си. Ще успеете, но с цената на какво, зависи само от вас. Вслушвайте се в интуицията си, ще ви подскаже верния път. Не прибързвайте и правете добре нещата.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Въпреки възможните неблагоприятни обстоятелства почивните ви дни ще надхвърлят очакванията ви. Не пропускайте възможността да прекарате времето си сред близки приятели. Прави ви впечатление повишеното внимание, което получавате от човек от обкръжението ви. Ще бъдете приятно изненадани и за в бъдеще.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако имате избор за това какво да изберете за да направите деня си интересен, то най-напред се допитайте до себе си. Оставете настрана проблемите, които ви пречат да се отпуснете. Имате нужда да забравите, дори за ден, тревогите и да се възстановите пълноценно. Ще преоткриете отново добър приятел и това ще ви донесе повече настроение.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Благоприятно развитие на делата ви ще ви даде повод да празнувате. Склонни сте към отпускане, а точно днес не бива да си ги позволявате. Близките ви гласуват пълно доверие, което допълнително ви стимулира. Проявеното съчувствие е израз на съпричастност и това се помни дълго.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Затрупани сте с домашни задължения и няма да може да отделите много време за себе си, а имате нужда. Преценете дали работата по дома е толкова важна и дали ще можете да се справите с упреците на близките си, ако решите да я пренебрегнете. Финансови постъпления може да ви помогнат да се справите по-лесно с броженията у дома.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С прагматичен подход ще накарате обстоятелствата да работят за вас, но не влизайте в конфликт с близките си. От способността ви да отстъпвате ще зависят добрите отношения с тях и паралелно с това не позволявайте на никого да се качва на главата ви. Радостни вълнения, свързани с лични постижения или на близък човек.
  07 мар 2021
  Последни новини