Петя Михалевска: Младостта е на ход!

Изображение 1 от 2

                    Днес  се проведе заседание на Областния съвет на БСП в Кърджали.Сърдечно, с голям букет цветя и ръкопляскания бе  посрещната Петя Михалевска- водач на листата за предстоящите парламентарни избори.

     С думите „Всички ние, кърджалийските социалисти заставаме твърдо зад теб, зад младостта и бъдещето на Кърджали” се обърна Милко Багдасаров.

     Петя Михалевска сърдечно благодари на всички за доверието .  „Залагам на една позитивна кампания, лице в лице с всички граждани. Кърджали се нуждае от промяна. Младостта е на ход”. Единодушно бе гласувана листата  за предстоящите парламентарни избори, както и двете места определени за гражданската квота. На второ място е Есен Устренска , на 31 години, адвокат, поетеса по душа, общински съветник в Кърджали, а на 9-то председателя на тракийско дружество „ Тракийско сърце” Марияна Ликова.

    Останалите в листата са: на 3-то място председателя на кърджалийската партийна организация Георги Кючуков, на 4 –то място Костантина Карабоюкова- областен председател на Младежкото обединение, на 5-то място Венелин Башев- председател на Кирковската партийна организация, на шесто и седмо място- гражданска квота, на 8 –мо място Теодора Каракостова- областен председател на жените социалистки, на десето място – областният председател на партията Милко Багдасаров.

        След заседанието Петя Михалевска, потомка на капитан Петко войвода ,заедно с членове на листата се поклониха пред бюст-паметника на войводата. В  знак на признателност към неговото дело те поднесоха венци и  цветя.

    Това съобщиха от ОблС на БСП в Кърджали.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Гр
      Гражданин
      5 -3
      15:05, 7 фев 2021
      Листата е на милко багдасаров, не на колективните органи чрез които узакони. Щом плажуване с него дама с държавни пари/волейбол/ в бяла е в листата, ясна е работата. Това ли е партийност и грижа за Кърджали?
    • 2
      Из
      Избирател
      4 -1
      16:33, 7 фев 2021
      Първата софиянка, втората г..же на багдасаров, дъщеря на доносник Сергей Джебел.Какво общо с кърджали и кърджалийци
    • 3
      Ус
      Устра
      5 -1
      17:16, 7 фев 2021
      хъхъхъ с лъскавия черен джип, с кубинската пура и бурния нощен живот втора в листата на социалистите, буржоата
    • 4
      Къ
      КЪРДЖАЛИЕЦ
      3 -1
      08:07, 8 фев 2021
      На ход е дъщерята после внука след това правнука и т.н. И ще си играем на честен избор.не ви ли е срам. А този вечно охиления багдасаров кога ще бъде изпратен в вечна пенсия от всичко.шепа зомбирани учителки и беловласи ги манипулира и превърна училището в париен червен клуб.няма ли власт и т.н.
      Тази с големия опит ако имаме малко пипе щеше да потъне в срам че кърджалийци не е искат до тук с парашутистите иначе няма да стъпи и никъде нямаше да каже че е от кърджали.петя ли си каква си оттегли се но и ти си като останалите около теб тук и в софия - до живот на партийна а дай боже и на държавна ясла иначе глад и мизерия за некадърниците
    • 5
      Со
      СОЦИАЛИСТ
      3 -1
      08:09, 8 фев 2021
      Единствения който заслужава от настоящите публични лица е даниел делчев и назми.
      Последният е наистина честен и искрен за разлика от багдасаров на който всяка дума е фалш лицемерие арогантност кариеризъм и още и още.......
    • 6
      Ос
      Осман
      3 0
      10:06, 8 фев 2021
      Много, много по-добре червен стар комунист, отколкото с наведена глава, безсилен млад сам окалящ пътя си-млад
    Последни новини