"Граничар"-Кирково на крачка от купата в Лига "Кърджали"

Завърши седмият кръг на Лига „Кърджали“

Отборът по мини футбол на „Граничар“- Кирково продължава уверено по пътя си към титлата от първенството на БАМФ Кърджали – Лига „Кърджали“. Бяло-зелените постигнаха ценна победа с 5:1 срещу силният отбор на „Global Net-ВАСМАР“. По този начин момчетата от Кирково продължават да са единственият отбор в лигата, който не е губил точки. Това съобщи областният координатор на БАМФ-Кърджали Благовест Саръев.
Вторият във временното класиране – „Импулс“- продължава да диша във врата на „Граничар“ и след служебна победа с 5:0 над „Redics“ е на само три точки зад временния лидер, преди дербито идната седмица.
С една позиция на горе в класирането се изкачиха момчетата от действащият шампион на Лига Кърджали – „Мастило“. Те постигнаха впечатляващ резултат – победа с 9:0 над осакатения състав на „Арда 1924“. С този разгром момчетата на „Мастило“ стават четвърти във временното класиране и също се доближават до първенеца, като разликата помежду им към този момент е шест точки.

Третият във временното класиране на лигата – „Ла Фурия“ направи реми с отбра на „Шаолински футбол“ и изостава на пет точки от първото място.
Гол в последната минута попречи и на отборите от средата на таблицата – „Brave“ и „Зелениково“ да поделят точките. В двубоя помежду им победител все пак бе излъчен. С трите точки след победа с 3:2 се поздравиха момчетата от „Зелениково“. В битката на дъното „Байкал“- Широко Поле се възползва от проблемите в състава на „Припек“ и взе своето след като го победи с 4:2.
За най-добри играчи в кръг 7 ръководството на БАМФ Кърджали определи: Метин Махмуд („Байкал“- Широко), Николай Терзиев („Мастило“), Здравко Чолаков („Граничар“- Кирково), Йозкан Камбер („Шаолински футбол“) и Адем Хали л („Зелениково“).
Двубоите от следващия кръг на Лига „Кърджали“ се играят днес.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини