Партията на Слави Трифонов се цели в мандат от Кърджали, ще привлече разочарованите от системата

Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ” ще се бори за мандат в бъдещия парламент от Кърджалийския многомандатен район. Нейните активисти смятат да привлекат разочарованите от системата, както и  хората,които традиционно не гласуват. Това е един висок процент от избирателите.Това са хора желаещи промяна, хора,които искат да видят нови лица на политическата сцена. Това заяви за Кърджали бг вести областния координатор на формацията Юлия Чортленева. Тя сподели,че в момента текат общински събрания и се правят номинации за кандидатите за листата. Процесът ще завърши до средата на месеца. Проектолистата ще се сведе до националното ръководство.То ще се произнесе в края на февруари.

Има голямо разочарование сред избирателите в региона, те търсят да видят свои представители с нов морал, хора доказали професионални качества. Именно за такива хора е отворена нашата листа, подчерта Юлия Чортленева.

Георги Кулов

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Бя
    БЯГАЩ ОТ ЧАЛГАДЖИЯТА
    3 0
    13:18, 4 фев 2021
    Боже,боже, пак криеристите се налепиха за келепира камо конскиа муха на..........
    Тази "куха лейк"а й отива да е представител на другата още по куха лейка - трифонов чалгаря.каква партия какви пет лева. Като някакъв дерибей се крие зад телевизора защото две приказки на кръст не може да каже- по коя тема оже да вземе отношение освен за чалги демонострация на самочуствие без никакво покритие мутрагенско поведение и т.н. Гласувайте за въздухарника.
  • 2
    Фо
    ФОТОГРАФ
    2 0
    07:40, 5 фев 2021
    На челото само едно нещо й е изписано на тази "красавица"- кариеристка и фантазьорка.
Последни новини