Мъж "признава" пред телефон 112 за извършено престъпление, сигналът фалшив

За подаден неверен сигнал на единния европейски номер 112 в РУ-Кърджали е бил задържан 37-годишен. Мъжът позвънил през нощта на 28 януари, представил се с чужди имена и съобщил, че е извършил престъпление. Самоличността му е била уточнена при извършени проверки и  издирвателни действия, след което е бил задържан за срок до 24 часа. Сектор „Охранителна полиция“ в РУ-Кърджали продължава работата по случая с оглед на чл.326, ал.1 от Наказателния кодекс.

Проверка за незаконна сеч е започната в РУ-Крумовград с постановление на Районната прокуратура. Група „Криминална полиция“ работи за изясняването на случай на отсечени борови дървета в землището на село Черничево без редовно писмено позволително.

Пожар в къща в село Папрат възникнал вчера около 13 часа. В резултат на бързата намеса на пожарникарите от службата в Джебел сградата била спасена. Изгоряла бяла и черна техника. По първоначални данни късо съединение причинило запалването.

Екипи на пожарната служба в Кърджали и Ардино отстранили паднали дървета в областния град и на главния път между двата града.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини