Мъж се заиграва с тел.112,настаняват го в клиника

Полицаи от РУ-Момчилград са разкрили мъж, подал неверен сигнал на единния европейски номер 112. В 13,45 часа вчера било съобщено, че ще бъде подпален жилищен блок в Джебел. В хода на започналата незабавна проверка и издирвателни действия полицейски служители установили подателя на сигнала на автогарата в Джебел. При направена справка станало ясно, че 43-годишният момчилградчанин има и други деяния от същия характер. Настанен е бил в здравно заведение. Образувана е проверка по чл.326, ал.1 от Наказателния кодекс за подаден заблуждаващ и неверен сигнал по телефон.

Кърджали. Разследване за счупено стъкло на вагон на пътнически влак е започнато в РУ-Кърджали. Произшествието станало  около 16,30 часа вчера в село Перперек. По първоначални данни по време на движение влакът бил обстрелван с камъни.  Дежурна оперативна група от полицейското управление извършила оглед. Издирват се извършителите на престъплението. Сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

За отправени заплахи 36-годишен е задържан в РУ-Кърджали. При семеен скандал около 16,30 часа вчера в Кърджали мъжът отправил закани за саморазправа към 39-годишна жена. Проверката по случая е по чл.144, ал.1 от Наказателния кодекс и се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини