Акценти по Discovery през януари

Граничен контрол: Европа
От четвъртък, 14 януари, 21:00 ч.
Завладяващата поредица показва шокиращите, емоционални и изненадващи събития, които се случват по най-натоварените европейски гранични пунктове. С милиони хора, които се движат из континента, екипите от експерти по европейските граници непрекъснато се сблъскват със заплаха от наркотици, оръжия и заподозрени терористи - и тяхната работа е да откриват опасностите и да гарантират обществената безопасност. От Италия до Германия и от Испания до Белгия, амбициозната поредица улавя действието с ексклузивен достъп до граничните контролни пунктове. Дали откриват няколко килограма кокаин, скрити в опаковки със сосове в Рим, или незаконна контрабанда на защитен вид във Франкфурт, европейските екипи за граничен контрол се справят със странните и драматични ситуации, за да опазят континента в безопасност.

Мръсна работа: Роу на пътя
От събота, 23 януари, 21:00 ч.
Майк Роу и екипът му се отправят на епично пътешествие из Америка с каравана, за да разкрият какво всъщност означава да си основен работник. Отчасти срещи с хора, отчасти пътешествие, отчасти поглед назад, поредицата проследява пътешествието на Майк и екипа по магистралата. Те се наслаждават на гледки и си припомнят класически американски професии в инфраструктурата от историята на шоуто. По пътя те се откъсват от работните места, проверявайки какво се случва с някои от трудолюбивите мъже и жени, които движат страната. От поглед назад към среща с работниците по поддръжката на пътищата, докато екипът кара към ранчо, за да размишлява върху работата на водопроводчик, който е на път да изследва пещера, Майк и екипът няма да оставят нищо да им попречи да отбележат усилията на изключителните работници.

Неразкрити
От неделя, 3 януари, в 23:00 ч.
Най-завладяващите природни и исторически мистерии в света попадат в светлината на прожекторите в селекцията от документални филми. “Голямата загадка на Еверест” следва алпиниста Джейк Нортън и екипа му, които претърсват горната част на връх Еверест за неоткрити доказателства относно това кой пръв го е покорил. “Изгубеният Линкълн” разследва дали новооткрита фотография може да е била последната снимка на президента Ейбрахам Линкълн след като е застрелян през 1865 г. “Нашествието на стършелите убийци” от продуцента на филми на ужасите Майкъл Пол Стивънсън разглежда ужасяващия феномен на огромните и потенциални смъртоносни крилати насекоми. Тези летящи същества са намерили начин да стигнат до северозападната част на Тихия океан и в Америка. Как могат да бъдат спрени?

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини