Дизайнерът Фатих Осман посреща Нова година с блясък и чувствени емоции

В края на декември идва времето на блясъка и чувствените емоции. Изобилиe от вълнуващи окото  модели е подготвил най-младият и проспериращ български дизайнер Фатих Осман, който поднася с много любов своята ексклузивна празнична колекция.

Неговите тоалети ще ви вдъхновят и накарат да облечете красивите му рокли, за да се превърнете в истинска принцеса. Модните находки на FAITH IN FATIH за новогодишните празници са най-нежната и женствена фешън придобивка, защото подчертават красотата на нейната притежателка, излъчват грация, финес, елегантност и непринуден сексапил. Фатих отново предлага много блясък, дантела, тюл, пера, ресни и пайети, с които няма как да останете незабелязани и да направите новогодишната нощ истински специална. Цветовата палитра е богата, като започнем от сребристи тонове, бяло, и стигнем до по-тъмните нюанси на червено и дори до класическия черен цвят.  Кройките са разнообразни и впечатляващи, а детайлните елементи правят моделите още по-ефектни и стилни. 

А приказката нямаше да е истинска и без ексклузивната фотосесия, която подготви екипа на модния бранд. Тя ни кара да се влюбим в елегантните рокли на FAITH IN FATIH, които облече родния топ-модел, актриса и бизнесдама Деси Зидарова. Тя отдавна е почитател на модната марка и сега с удоволствие позира пред фотообектива на фотографката Виктория Сиракова. Модния съвет на Деси е да останем винаги креативни в облеклото, независимо дали ще посрещнем празниците у дома, навън или в приятелска компания. „Елегантността винаги е на мода“ е кредото и на FAITH IN FATIH, които пожелават на всички светли и топли празници.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини