Фатих Османс първа модна корица

Последната колекция на талантливия дизайнер публикувана в най-старото модно издание в България

Младият дизайнер Фатих Османстартира 2023 с интригуваща премиера на последната си колекция, която презентира на корицата на най-популярното модно издание, което излиза на българския пазар повече от 70 години. Новите творения на модния ас, който е създател и креативен директор на бранда Faith IN Fatih, са публикувани на цели 12 страници, а Фатих разказва за пътят си в модните среди в специално интервю пред списанието. Една история, съпроводена от безкрайната любов към модата и неуморната амбиция и труд. Лица на последната модна колекция са моделите Велина Узунова и Филиз Мехмед, които застанаха пред камерата на най-добрия български фотограф Костадин Кръстев-Коко.

„Модата е най-голямата ми любов. Като момче забелязах, че съм очарован от стила, следях внимателно и отблизо работата на много световно признати дизайнери и мечтаех един ден да стана голямо име в този бляскав свят. Пътят към успеха не е никак лесен. Първо, вложих много енергия, натрупах знания, става дума за часове всеотдаен и усърден труд, а след това и усилията ми да стана успешен и разпознаваем дизайнер, не само в България, но и като цяло в останалите държави. За да стигнеш ниво се изискват много жертви. През последните години моята работа бе забелязана и от редица турски звезди и вече работих по стайлинга на две от най-известните поп звезди в нашата южна съседка – АждаПеканн и ХандеЙенер“, споделя в новогодишната си изповед Фатих Осман.

Дизайнерът споделя, че черпи вдъхновение за своите колекции от всички прекрасни жени. „Моята цел е всяка дама в моите рокли да изглежда бляскава, елегантна, да се чувства специална и като истинска кралица. Това са нашите майки, сестри, приятелки... Жената е нещо невероятно и абсолютно неизчерпаемо вдъхновение. Като млад творец, това да намирам вдъхновение, бих казал, че е едно от най-лесните неща за мен. Успявам да намирам вдъхновение във всичко, което ме обгражда и всичко, което ми се случва, без значение дали то е позитивно или негативно“, категоричен е Фатих.

В момента заедно с екипа си, той работи върху нова специална колекция, която ще види бял свят през пролетта.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини