Отличие от Национален конкурс за третокласничка от „Йовков“

Националният конкурс за деца „Аз и моите приятели – животните“ донесе ново отличие за третокласничката от СУ „Йордан Йовков“ Ниса Зенгин.

Съвместната инициатива на Националния дворец на децата и Фондация „Четири лапи“,зарадваха любознателната Ниса с благодарствена грамота за чудесното й представяне и за положените усилия в раздел "Любителска фотография".Пилотното издание на Националния конкурс „Аз и моите приятели - животните“ представлява продължение на традиционните инициативи, които Националния дворец на децата /НДД/ организира на 1 юни – Международния ден на детето, посветени на хуманното отношение на децата към животните. През 2020 година конкурсът се проведе в електронна форма, в периода юни – август 2020 година.

Възпитаничката на СУ „Йордан Йовков“ получиблагодарност за активността, вложените умения и чувства, за показаното отношение към темата за грижата и обичта към животните.Голямата й обич към животните, неизбежно поражда и силното желание миговете с тях да бъдат запаметени в образи. Обичта и възпитаването на внимателно отношение към животните е особено ценно в днешно време, защото е и отношение към природата като цяло, включително и към човека, като част от нея. Това е отношение, което би могло да спаси планетата Земя.

клуб Журналист и клуб Фото свят

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини