Сблъсък на опасното кръстовище при Обредния дом

Два автомобила се сблъскаха на кръстовището при Обредния дом в Кърджали в късния следобед вчера. ”Опел” удари при маневра на заден ход следващата го кола. Виновен  е шофьорът на „Опела”, който не се огледа, а се опита да освободи коридор на завиващ автомобил.  Ударената кола се управляваше от млада жена, която нямаше сили дори да протестира.

За щастие щетите не са големи.Няма  и пострадали.

. Водач с алкохолна проба 2,78 промила е бил задържан в РУ-Ардино вчера. 50-годишен се придвижвал с лек автомобил „Сузуки“  и около 16 часа бил спрян за проверка от полицейски служители в района на село Бял извор. След теста за алкохол с техническо средство бил издаден талон за медицинско изследване и на водача е взета кръвна проба за химически анализ. Разследването по случая е по чл.343б, ал.1 от Наказателния кодекс.

 33-годишна жена с „БМВ“ блъснала спрял лек автомобил „Пежо“ на бул.“Христо Ботев“ в Кърджали вчера в 9,45 часа. Водачката напуснала мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. Катастрофата е обработена по административен ред с акт по ЗДвП.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини