2 °C

25 учители и 20 ученици са се заразили от COVID 19 в областта

25 учители и 20 ученици са се заразили от COVID 19 в областта. Данните са от периода от 5 октомври до 17 ноември. За тези дни карантинираните учители са 5,а учениците 15. Това съобщи за Кърджали бг вести началникът на Регионалното управление по образование Гроздан Колев.

За разглеждания период са били карантинирани 20 паралелки и 3 групи в детски градини. В село Поточница е била карантинирана цялата детска градина,каза още Гроздан Колев.

Началника на РУО поясни,че учителите ,които се чувстват застрашени могат да си вземат отпуск.За сега обаче няма много желаещи.Случаите са единични.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ро
  Родител
  1 0
  09:21, 20 ное 2020
  Защо не се търси административно-организсционнна отговорност от директора на Славейков за системни нарушения на противоепидемичните мерки от началото на пандемията - струпване на едно място групи, неспазване дистанция, липса на дезинфектанти, без маски вкл. той самия него. Къде е и РЗИ? Кой му позволява да бъде над ЗАКОНИТЕ, да подлага на риск ЗДРАВЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА?
 • 2
  За
  Закон
  1 0
  10:02, 20 ное 2020
  Този директор да си ходи незабавно!
 • 3
  Мо
  морал
  1 0
  10:48, 20 ное 2020
  Оставка на директора!
 • 4
  Ле
  лекар
  1 0
  12:41, 20 ное 2020
  Директора е престанал да бъде директор! Да се махне веднага!
 • 5
  12
  12345
  0 0
  20:43, 20 ное 2020
  Чао, чао, сбогом, сбогом директоре!
 • 6
  Ис
  Истина
  1 0
  08:40, 21 ное 2020
  Същия директор на СОУ "Славейков" лъже като дърт мургав брат от кв. "боровец" - самообяви се "министър в сянка", когато председателя на предизборния щаб Георги Свиленски гръмогласно заяви"СЪВЕТИТЕ НЕ СА ПРАВИТЕЛСТВО В СЯНКА". Гладна кокошка просо сънува!

Още новини

Хороскоп за 21.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Бъдете дружелюбни към околните, защото присъствието ви е важно за тях. Покажете ангажираност към проблемите им и се съобразете и с тяхното мнение. Ще се нуждаете от подкрепата им и вие за в бъдеще. Очаквате прекалено много от връзката си с човек, който е несериозен и стоящ в страни от вас.
21 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Интересно съчетание на полезното с приятното, което ще ви помогне да се разведрите. Любимите ви хора също ще вземат участие. Ще се погрижите за физическата си форма, имате нужда от повече движение и чист въздух. Добро стечение на обстоятелствата ще ви срещне с човек, когото обичате и това ще ви направи щастливи.
21 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
21 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви е отговорна и не може да си позволите отпускане. Но ще постигнете голяма част от заплануваното и това ще повиши самочувствието ви, а също така ще ви даде увереност да продължите. Очаква ви финансово стабилизиране. В личен план сте доста по изнервени, отпуснете се, но не за сметка на другите.
21 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Отворени сте за предложения и чужди идеи, и с енергия ще се посветите в реализацията на печеливша задача. Търсещите от вас ще получат предложение за нова работа. Качествата и подготовката ви са предимство, но не подценявайте и конкуренцията. Не се щадете, щом от вас се очаква повече, вероятно има още какво да дадете.
21 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
В подем сте и това се забелязва във всяка ваша постъпка. Ако се колебаете дали да предприемете рисковано начинание, което би ви донесло бърз и значителен успех, знайте че шансът ви е много добър. Вслушването в съветите на ваш близък няма да ви е излишно.
21 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Успехът ви днес в най-голяма степен се дължи на проявената в подходящия момент дипломатичност. Уважението, с което се ползвате на работното място днес многократно ще нарасне. Точните ви и навременни действия ще спестят много средства на организацията, в която работите.
21 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изяснете си деловите или технологични детайли, които могат да ви противопоставят на някого, за да си спестите излишни главоболия. Заложете на открития диалог и се вслушайте в мнението на опонентите си. Това е във възможностите ви, както и други полезни неща, които очакват вниманието ви днес.
21 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Водени от творчески амбиции, ще работите вдъхновено и с желание. Постигнатото ще ви радва и зарежда с добра енергия. Ако изпитвате затруднения, има с кого да ги споделите, за да потръгнат делата ви. Любовта ви е силна и ви мотивира да гледате на предизвикателствата без излишен стрес.
21 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не се предоверявайте днес за да избегнете финансови загуби. Бъдете по-резервирани към хора, които искат заем. Предпазливостта обаче е излишна при интимните авантюри, които предприемате. Бъдете дръзки, успехът е ваш.
21 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако искаш да спечелиш повече приятели, покажи им, че искрено се интересуваш от тях, но ако искаш да не ги загубиш не се опитвай да ги караш да се интересуват от теб. Човек, който не се интересува от ближния си среща най-много трудности в живота и най-много наранява другите. Ще пътувате по служебни дела и в перспектива се очертават добри шансове за печелене на пари.
21 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Увлечени сте от нестандартни неща и това може да стане причина да изпуснете благоприятни възможности на работното си място. Преценете кое е най-важно за вас, като не пренебрегвайте и съветите на хората около себе си, които искат само най-доброто за вас. Грешна преценка може да ви донесе неприятности, затова когато взимате решения, обмислете ги добре.
21 яну 2021
Последни новини