Ден 95: Отново Велико народно въстание в петък

95-и ден на антиправителствен протест в столицата с искане за оставка на кабинета и на главния прокурор. Малко преди 20 часа участниците в демонстрацията блокираха движението по булевард "Цар освободител" в района между новата сграда на парламента и и БНБ.

Малко преди това на фейсбук профила на "Отровното трио" беше публикувано видео в което бе обявена поредната дата за голям протест наричан Велико народно въстание - петък, което ще е стотният ден от протестите. 

Хаджигенов подчерта, че съучастниците на премиера в правителството вече му се подиграват – проверяват го дали може да чете и не му дават оригиналното съобщение от „Мудис” (рейтинговата агенция, която в петък повиши кредитния рейтинг на България до “Ваа1” със стабилна перспектива, а премиерът коментира съобщение по време на поредната си обиколка из Родопския край, седнал на един пън заедно с Кирил Ананиев). В оригиналния текст всяка трета дума е "корупция, Борисов, корупция, Борисов", заяви адвокатът.

"Борисов умря, погребахме диктатурата му още преди месеци", каза още Хаджигенов и подчерта, че предстоящото в петък въстание ще е последното в познатия формат.

"Гласът на народа е по-силен от всичко", отбеляза от своя страна Бабикян и отчете, че за трите месеца на протести беше сменен половината Министерски съвет, раздадоха се милиарди на посоки, а всички световни медии обърнаха поглед към страната ни.

"Краката на мафията са отрязани, остана малко – зависи от вас. Елате, за да ги пометем", призова в заключение проф. Минеков.

Източник: offnews

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Да
    да
    2 0
    09:13, 12 окт 2020
    Остап Бендер: Спасението на давещите се е дело на самите давещи се.
  • 2
    3,
    3,14
    4 -3
    14:42, 12 окт 2020
    За петък поканете и агитките на Левски,на ЦСКА,Ботев,Локомотив!По мирен начин нищо няма да стане!
    • До
      До любителя на агитки
      2 -1
      18:37, 12 окт 2020
      По твоята извратен логика- всяка агитка да превземе и управлява по едно министерство, а министър-председател да стане Божков Черепа
      .. Финансов министър--Цв. Василев... Отровното трио да поеме министерството на разстрелите..
      Корнелия и Кураядъ ще оглавят министерството на кражбите а Маджо-на Хр. Иванов човека ще стане главен прокурор...
      И ще цъфнем и вържем.
  • 3
    Ед
    Едно Ченге
    2 -2
    15:09, 12 окт 2020
    Агитки няма да дойдат щото ги е страх от нас.
    Ако дойдат ще ги лупкаме както те си знаят
    👮👮👮👮
    • 0 0
      06:38, 13 окт 2020
      Нали знаеш, че си умствено увреден ?
Последни новини