Националната конференция на Младежкото ДПС ще се проведе онлайн, ще се включат 350 делегати

    Националната конференция на Младежкото ДПС ще се проведе онлайн.  Централният оперативен съвет на МДПС гласува конференцията да бъде на 21 ноември,  като се очаква делегати и гости да надхвърлят 500.  Форумът ще бъде първи по рода си в страната,който ще се проведе онлайн. Той за пореден път потвърждава , че младежите в ДПС са извор на иновативни решения.Желанието на ръководството на партията и на младежкото ръководство е да предпазим младите хора в условия на пандемия.Животът и здравето на нашите членове е на първо място. Това сподели на Осмата редовна отчетно-изборна конференция на най-голямата младежка структура на партията в страната, тази в община Кърджали ,зам.- председателят на Централния оперативен съвет на МДПС Сезгин Мехмет.

     Другият зам-председател на ЦОС Левент Мемиш подчерта, че МДПС са новаторите в политиката в България. Очаква се делегатите на конференцията да са 350 и всички те ще имат възможност да вземат думата. В страната ще се ситуират 28 центъра и един  ще има в столицата. От тях ще протичат дистанционно  дебати и гласуване.

    Делегатите от Кърджалийска област на националния форум ще бъдат 36. Това сподели областният лидер на МДПС в Кърджали  Байрам Байрам. Той съобщи че областният форум на младежите от ДПС ще се проведе в салона на драматичния театър. Делегатите са много, нужно е да се спазва изискваната социалната дистанция, затова избрахме тази зала. Насрочили сме дата.Ще се съберем на 31 октомври от 12,00 часа.Ще присъстват 197 делегати. 36 са по право. От Кърджали във форума ще  участват 51 души, подчерта Байрам Байрам.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини