10 °C

Във фирма „Кяшиф” ЕООД,гр.Джебел борят травматизма с профилактика, имат свой лекар

  Във фирма „Кяшиф „ЕООД ,гр.Джебел борят травматизма с профилактика. Имат си лекар, който се грижи за здравето на служителите и работниците. В страната такава практика е рядко срещана.  Основната ми функция е предпазна т.е. профилактична работа. Стремежът ми е да предпазя работниците от наранявания, от някои заболявания. За целта провеждаме събрания, по работните места се разясняват конкретни предпазни мерки. Хората се информират как да се пазят от травми , как да реагират при определени заболявания, как да оказват първа медицинска помощ. Това сподели лекарят на фирмата д-р Юксел Юсеин. Той подчерта , че профилактичните прегледи са ежедневие. Натовареността на лекарския кабинет не е за подценяване. Според него работниците и служителите са дисциплинирани. Вслушват се в препоръките му, защото всеки иска да запази здравето си.

  Д-р Юсеин определи травматизма, като най-сериозен проблем в промишлените предприятия в сферата на машиностроенето. От февруари 2020 г.съм във фирма „Кяшиф”ЕООД. Не сме имали сериозен инцидент, подчерта лекарят.

   Д-р Юсеин е завършил медицина в нашата страна.8 години е работел в Джебел. 30 години практикува в Р Турция. Връща се в родината и е поканен от собственикът на фирмата дипл.инж.Кяшиф Кяшиф да бъде лекар на работниците и служителите.

  Георги Кулов

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   На
   наблюдател
   4 0
   07:42, 6 окт 2020
   Стига реклама - постига се обратния ефект от постоянното натрапване на една и съща фирма.не е чак дзо там всичко вярно.работил съм известно време. Климата е тягостен. Една надменност и парадност.
   • Ха
    Хасанов
    1 -5
    10:23, 6 окт 2020
    40 години са на върха, само силните остават , мърз... Виж коментара
  • 2
   Им
   ИМАМОВ
   5 0
   10:55, 6 окт 2020
   Господин хасанов от семейство кяшиф. По добре си пиши истинското име защото аз съм никой а ти си ......по горе казах кой си
  • 3
   Аа
   Аа
   2 0
   17:11, 7 окт 2020
   Платени статии

  Хороскоп за 23.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят е подходящ за творчески планове и подготовка за реализацията им. Не се претоварвайте физически, мислете позитивно и съзидателно. Хармоничните отношения ще ви помогнат да се организирате и справите по-леко с трудностите. Обективната ви оценка за нещата е предпоставка за правилни решения и адекватни действия.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не изпадайте в крайности, търсейки недостатъците на някой, който е сгрешил пред вас. На всеки може да се случи, включително и на вас. Споделете проблемите си с близък човек, това е един от начините да си помогнете, или приемете случващото се като нещо естествено и гледайте с повече оптимизъм. Основания за това няма да ви липсват.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Благодарение на впечатляващата си комбинативност и новаторски идеи днес ще имате големи успехи. Впечатлявате хора, от които до голяма степен зависи бъдещото ви професионално развитие. Не спирайте да се стремите към по-доброто.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Всичко, с което се захванете днес ще ви се отдава без каквито и да било трудности. Използвайте късмета си в положителна насока. Преценете добре шансовете си относно въпрос, който отдавна ви касае и не се колебайте да го решите колкото е възможно по-рано. Дори да се наложи да се противопоставите на нечие мнение, бъдете сигурни че ще си струва.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Забелязвате грешките на околните и ви се иска да ги поправите, но не можете да сте навсякъде. Помислете с какво да изненадате любимия човек. Може да се получи нещо приятно. Близките ви очакват от вас повече и съвсем основателно. Не е трудно и не ги разочаровайте. Направете усилия и всички ще останат доволни.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Решенията ви днес ще са подчинени на желанието ви да сте свободни и независими. Не допускайте да ви въвличат в спорове и конфликти, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи към любимите си хора. Дайте им време за да постигнат намеренията си, не ги притеснявайте излишно.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Способностите ви днес ще намерят добро поле за изява. На работното място бъдете по-въздържани, не споделяйте мнение, ако не го търсят и работете само с проверена информация. В противен случаи са възможни недоразумения. Ще се радвате на внимание и топли сърдечни отношения с любимите си хора.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Развитието на събитията днес ще ви наложат да вземете бързо решение. Без да се притеснявате излишно ще работите и ще приключите в следобедните часове на деня. Приятните неща, за които сте мечтали ще ви привлекат с нова сила и ще им се посветите. Ще се радвате на общи преживявания с приятелите си.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Информация, която очаквате ще ви направи по-раздразнителни, събуждайки у вас съмнения и нездрави мисли. Не избързвайте с решенията си, проверката е начина да разберете истината. От друга страна е добре да помислите върху приоритетите си, пренареждането им ще даде старт на нещо градивно и полезно за бъдещето ви.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Доброто ви поведение и желание да сте полезни не остава скрито и на свой ред ще се радвате на внимание. Не съществува риск да бъдете отблъснати, напротив. Заедно ще пристъпите към осъществяване на обща задача, която ще внесе настроение и подобри финансите ви. Придобивки и реализации за много от вас.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Срещи с неподходящи хора биха ви разколебали в намеренията ви. Подбирайте обкръжението си и не позволявайте на всеки, който е с понижено настроение да ви влияе негативно. В любовта развитията ще ви носят повече удовлетворение и ще ви правят активни. Обичани сте и вие на свой ред покажете привързаността си.
  23 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Мнението ви по въпроси, отнасящи се до други хора запазете за себе си. Колкото по-малко правите оценки, толкова по-бързо ще вървите напред. Нещо повече, това ви поведение ще се отрази благоприятно на отношенията с околните и ще се ползвате с уважението им. Някой, който ви обича ще ви изненада приятно.
  23 окт 2020
  Последни новини