Във фирма „Кяшиф” ЕООД,гр.Джебел борят травматизма с профилактика, имат свой лекар

    Във фирма „Кяшиф „ЕООД ,гр.Джебел борят травматизма с профилактика. Имат си лекар, който се грижи за здравето на служителите и работниците. В страната такава практика е рядко срещана.  Основната ми функция е предпазна т.е. профилактична работа. Стремежът ми е да предпазя работниците от наранявания, от някои заболявания. За целта провеждаме събрания, по работните места се разясняват конкретни предпазни мерки. Хората се информират как да се пазят от травми , как да реагират при определени заболявания, как да оказват първа медицинска помощ. Това сподели лекарят на фирмата д-р Юксел Юсеин. Той подчерта , че профилактичните прегледи са ежедневие. Натовареността на лекарския кабинет не е за подценяване. Според него работниците и служителите са дисциплинирани. Вслушват се в препоръките му, защото всеки иска да запази здравето си.

    Д-р Юсеин определи травматизма, като най-сериозен проблем в промишлените предприятия в сферата на машиностроенето. От февруари 2020 г.съм във фирма „Кяшиф”ЕООД. Не сме имали сериозен инцидент, подчерта лекарят.

     Д-р Юсеин е завършил медицина в нашата страна.8 години е работел в Джебел. 30 години практикува в Р Турция. Връща се в родината и е поканен от собственикът на фирмата дипл.инж.Кяшиф Кяшиф да бъде лекар на работниците и служителите.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      На
      наблюдател
      4 0
      07:42, 6 окт 2020
      Стига реклама - постига се обратния ефект от постоянното натрапване на една и съща фирма.не е чак дзо там всичко вярно.работил съм известно време. Климата е тягостен. Една надменност и парадност.
      • Ха
        Хасанов
        1 -5
        10:23, 6 окт 2020
        40 години са на върха, само силните остават , мърз... Виж коментара
    • 2
      Им
      ИМАМОВ
      5 0
      10:55, 6 окт 2020
      Господин хасанов от семейство кяшиф. По добре си пиши истинското име защото аз съм никой а ти си ......по горе казах кой си
    • 3
      Аа
      Аа
      2 0
      17:11, 7 окт 2020
      Платени статии
    Последни новини