Дънките за 1200 доларa на Gucci, на които всички се смеят

Неведнъж сме оставали изненадани от нестандартните хрумки на едни или други модни дизайнери. А марки като Gucci са сред тези, които често ни карат да се питаме на кого му е хрумнало това и най-вече - кой би си го купил.

Поредната модна провокация е под формата на мъжки дънки и гащеризон, които изглеждат сякаш току-що сме се овъргаляли в прясно окосена трева. Цената на моделите е съответно 1200 и 1400 долара, а коментарите за тях са очаквано безпощадни.

Според Gucci, моделите им ни лишават от притеснението да не би случайно да се изцапаме. Друга тяхна отличителна черта е логото на марката на задния джоб. Освен това, дънките и гащеризоните са направени от органичен памук и изцяло рециклирани материали.

Широките панталони с целенасочено позеленени колене приличат на обичайното облекло на някой земеделец, но не и на моден артикул с четирицифрена цена. А обяснението на марката защо моделите излизат точно сега е, че голяма част от нас покрай пандемията са преоткрили преживяванията и приключенията на открито, които неминуемо са свързани с някое и друго петно, предава Fox News.

Това не е първият път, в който Gucci представя и се опитва дa ни продаде артикули, които изглеждат доста небрежно употребявани, и то на цената на останалите си артикули.

Още си спомняме обувките, които рекламираха като "носени от някой, който работи на полето, в последните шест месеца". Или пък дънките с петна от кал от миналата година. Затова и не сме толкова изненади от поредната им хрумка. Но потребителите в социалните мрежи са категорични, че май някой се опитва да ни направи на луди...

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини