Кои са джинсите на лято 2021

Изображение 1 от 4

    2021 г. върви безотказно към средата си, по-необичайна и от предишната. Лятото почти е дошло, а ние се чудим кои ще са актуалните джинси за сезона. Защото покрай пандемията изпускаме тенденциите.

    Истината е, че тази година няма нищо категорично ясно и това важи с пълна сила и за джинсите. Единственото сигурно нещо е, че скини моделите вече не са особено тачени, макар някои от нас да продължават да ги носят.

    Междувременно клошът, или така нареченият "чарлстон", се завръща с пълна сила, както и всички по-широки варианти. Това, разбира се, няма как да не ни радва - заседяването вкъщи е причина за някои натрупвания, които не отиват на тесните панталони.

    И докато се чудим кои точно дънки да носим, поне може да си припомним как да ги поддържаме правилно. Не трябва да забравяме, че се перат възможно най-рядко (някои модни експерти предлагат това да е през период от шест месеца...), да са обърнати наопаки, да не прехвърляме температурата от 30 градуса и да не използваме сушилня.

    Новите джинси (или джинсови якета, поли, ризи и така нататък) не се перат, преди да сме ги носили известно време. И ако искаме да се износят по-бавно, трябва да изберем такива с еластан в състава.

    Източник: lifestyle.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини