2 °C

Внезапно ни напусна общественикът Божидар Стоянов

Внезапно ни напусна общественикът Божидар Стоянов. Смъртта го покоси във водите на Черно море. Четиридесет и две годишният Стоянов бе популярен с успешния си мандат като общински съветник от Коалиция за България. Дълго време той ръководеше местната структура на Българската комунистическа партия. Това не му пречеше да има приятели сред широк спектър от политически фигури.

Кърджалийци ще го запомнят с неговия позитивизъм и лъчезарна усмивка.

Редакцията на сайта Кърджали бг вести изказва съболезнования на близките му.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  За
  ЗАПОЗНАТ
  5 -1
  19:59, 26 авг 2020
  Дьлбок поклон пред Божо! Беше човек с мнение! Не можа да угоди на чернилката около багдасара, Кючуков също го депресираше, милан го изправяше пред другарски съд и му четеше конско. Понеже са заедно и с хората на *********, не можа да угоди и на тях. Достойно! Спи спокойно!
 • 2
  Ан
  Анонимен
  4 0
  23:57, 26 авг 2020
  Шайката начело багдасаров го ТОРМОЗЕШЕ през цялото време на мандат като съветник, греха му беше, че имаше свободен дух и свобода в мисленето. Не се склони да се подчинява на мафията на Пеевски и на дивотиите на милко багдасаров заедно с тях. Не предаде кърджалийците на хората на Делян, както го правят м. багдасаров, г. кючуков и м. милан. Спи спокойно Божо! Поклон!
 • 3
  Ка
  Камен
  3 0
  00:12, 27 авг 2020
  Багдасара го репресираше директно и индиректно, защото отстояваше интересите на кърджалийци пред местните дерибейи! Затова не пожела втори мандат! Почивай в мир Божо!
 • 4
  Къ
  Кърджалиец
  2 -1
  12:08, 27 авг 2020
  Най-сетне трябва да се потърси морална и друга отговорност от местния феодал багдасара за упражняване на репресивни действия спрямо инакомислещите. ОСТАВКА! ОСТАВКА! Да има справедливост, да спи спокойно Божидар!
 • 5
  Къ
  Кърджалийка
  0 0
  21:53, 27 авг 2020
  Прекрасен човек! Поклон, почивай в мир Божидаре!

Хороскоп за 04.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Промени на работното място, за някои свързани със смяна на екип или нови отговорности. Съществуващите затруднения няма да ви откажат и ще продължите да работите, изяснявайки перспективите пред себе си. Настроението ви ще се подобри в следобедните часове, научавайки нещо важно за делата си.
04 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Финансовото ви състояние започва постепенно да се стабилизира, което ще повиши самочувствието ви и ще ви направи по-дръзки. Проявете добротата си и дайте своя дял за подпомагане на нуждаещи се. Красота има навсякъде, стига да я виждат очите ни. Вечерта споделете с приятели, но не прекалявайте с алкохола.
04 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не сте застраховани от здравословни проблеми, предвид усилената си работа и стрес. Вземете мерки и не гледайте песимистично на създалата се ситуация. Всичко е поправимо, когато имате желание за действие и не гу-бите присъствие на духа. Тревогите ви може да са прово-кирани и от активната ви позиция по проблеми, засягащи власт имащите.
04 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Осланяйте се на потенциала и уменията, които притежавате при договаряне на условия с работодатели и партньори. Можете да постигнете напредък за това бъдете решителни. Пътуване зад граница ще ви натовари с ангажиментите си по неговата организация, но пък ще ви достави удоволствие и нови познанства. Някои ще изпитват здравословни неразположения.
04 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Денят се очертава като много забавен и приятен. Днес сте в стихията си. Пленявате околните със слънчево настроение и духовити забележки. Изключително контактни сте и привличате вниманието дори на непознати хора. Имате нужда от развлечения, така че не пропускайте нито една възможност за вечерта. Наслаждавайте се на почивката си.
04 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Разпилени сте и се захващате с много неща наведнъж. Определете най-важното за вас и се концентрирайте върху него. Изгледите ви за успех са повече от добри, просто трябва да положите малко целенасочени усилия и да не се отказвате.
04 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ще ви занимават различни въпроси, но с приоритет ще бъдат бизнес-проектите ви. Творческите ориентираните от вас ще се насладят на общуването си с хора, близки по дух и усещане. За всички ви е важно да сте коректни във взаимоотношенията си и в тази връзка ще изясните максимално позициите си по отношение на обща работа.
04 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С правилния си избор днес може да си осигурите финансова независимост и душевен комфорт. Разочарования също са възможни и то по линия на взаимоотношения и разминаване с очакванията ви. В семейна среда ще се чувствате по-спокойни и защитени от чужди и враждебни намеси. Пазете се от измами.
04 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Статуквото в момента изглежда напълно ви устройва. Не губете време да се чудите как да угодите на някого. Направете най-доброто за себе си и се наслаждавайте на резултата. Ще се изненадате, когато видите сияещото от благодарност лице на любимия човек. Няма за какво да се тревожите.
04 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С настроение ще свършите задачи, които отлагате от доста време. С вярно решение и прагматичен подход ще се отнесете към възникващите проблеми, както на работното място, така и в къщи. Интимният ви партньор ще ви изненада приятно. На внимание и обич ще се радвате и от любимите си хора.
04 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес ви води силното ви желание да постигнете нещо конкретно. Истината е, че не си давате сметка какво точно сте в състояние да свършите, и какво не. Имайте повече търпение, когато става дума за работа с други хора. В личен план ще се радвате на приятни моменти с човека, на когото държите.
04 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Очертаващото се пътуване ще ви създаде приятни емоции. Ще получите покана от някой за общ бизнес. Работете за постигането на целите си, като задълбочавате контактите си, но не ви съветвам да участвате в съдружия. Силната ви индивидуалност ще влезе в конфликт с нечии интереси.
04 мар 2021
Последни новини