Закопчаха водач с 3,28 промила, спипаха трима с нерегистрирани мотори

Пиян водач и три незаконни мотора са спипани при полицейски проверки през изминалото денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

В 22:45 часа вчера, в Димитровград, полицаите са спрели за проверка лек автомобил „Фиат Уно“, управляван от 43-годишен мъж от града. Установено е, че димитровградчанинът управлява автомобила след употреба на алкохол - 3,28 промила, отчетено с дрегер. Отказал кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувано бързо производство. Задържан е до 24 часа в Районното управление в Димитровград.

Три бързи производства са образувани за управление на моторни превозни средства, които не са регистрирани по надлежния ред.

Около 8:40 часа вчера, в димитровградското село Радиево, полицаите са спрели за проверка мотоциклет „Malaguti“, управляван от 68-годишен мъж от село Голямо Асеново. Установено е, че мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред.

Около час по-късно, в стамболовското село Долно Ботево е спрян за проверка мотоциклет „Кумко“, без регистрационна табела, управляван от 71-годишен мъж от селото. Установено е, че мотоциклетът не е регистриран.

В 1400 часа вчера, в стамболовското село Голям извор е спрян за проверка мотопед „Пиаджо“, без регистрационна табела, управляван от неправоспособен 22-годишен мъж от селото. Установено е, че мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Лу
    Лудият Макс
    6 0
    13:20, 7 авг 2020
    Областа ни номер 1 с най-голям процент промили за почерпени .
    • Чу
      Чуденка
      2 0
      20:25, 7 авг 2020
      Значи за алкохол белезници , а за милион евро в чекмеджето нищо.
  • 2
    Ко
    Коко
    8 -2
    13:22, 7 авг 2020
    Кво ни занимавате с тия кокошкарски новини..ама кво да направите пишете каквото ви кажат
  • 3
    12
    123
    7 -1
    14:38, 7 авг 2020
    Защо се заяждат със старите хора? Никога тези хора няма да се правят на рокери просто се придвижват из селото.Съвремените ел. мотори и тритонетки са доста по бързи и опасни от скутерите.50 кубиковите моторетки трябва да се свалят от отчет и да се карат свободно без застраховки и номера.
Последни новини