Напрежение и бой след конференцията на ГЕРБ

Изображение 1 от 2

    Ескалация на напрежението в "София Тех Парк", където се проведе конференцията на ГЕРБ. На излизане от събитието делегатите бяха посрещнати от протестиращи, които скандираха "оставка". Наложи се делегатите да бъдат извеждани с полицейски кордон. Полиция има и към този момент.

    Още по време на речта на премиера отвън се чуха викове "Оставка". Той замълча за момент, след което отбеляза, че това е демокрацията и продължи: "Ние не сме отишли нито на Плевен, нито на Бузлуджа да пречим".

    В същото време в пространството, до което беше допускан активът на партията, започна бой. Встрани от публиката беше изведен мъж, а по-късно се стигна и до размяна на юмруци. Към момента няма информация как се е стигнало до инцидента.

    От МВР съобщават, че са получени много сигнали за това, че в района на Четвърти километър групи пресичат постоянно пешеходните пътеки и затрудняват пристигането на делегатите и придвижването на гражданите на столицата. На място са полицейски служители, които обезпечават сигурността и подпомагат движението.

    Източник: dir.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Ма
      Мария
      26 -17
      14:27, 5 авг 2020
      Хайде ТИКВО подавай я тази оставка стига лъга че си направил много нещо а пък по всичко сме на последно място и златото на дънди продаде безплатно ама твойте джобове наълни яко че чак и чекмеджетата ти са пълни с евра и кюлчета злато а колко палати си накупил по чужбина и колко си закарал по швейцарските банки като мутра на Ипон ще даваш отчет скоро заедно с крадец Гешев и хунтата герб.
      • Оня травестит дето не стана президент да стане премиер. Оня травестит дето се скри и рева на изборите за президент а се оказа обикновен комунистически травестит
    • 2
      No
      nokom
      9 -18
      15:15, 5 авг 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Jp
        JP
        7 -3
        17:45, 5 авг 2020
        Лекувай се, хахо.
      • Из
        Издислав
        9 -2
        18:41, 5 авг 2020
        "nokom", не е Ваша работа да казвате кой и как да се идентифицира. Покажете си дипломите и лицето си и тогава определяйте IQ и душевното състояние на хората. Ще допълня предложените от Вас идентификатори със следните: "Толупа", "*******","Барба Ганьос", "Простия","Мутрата" ,"Мафиота", "каскета на Ленин" ,"тъпа кърджалийска п...а(последната дума с точките е каруцарски вариант на женски полов орган и чух да я казва глас силно наподобяващ гласа на един премиер ).Надявам се да съм ви бил полезен. Приятен ден.
    • 3
      То
      Томова
      20 -9
      15:24, 5 авг 2020
      ГЕРБ трябва да се забрани със закон, заради обществените щети, които причинява, а милионерите ѝ разследвани и обвинени, час по- скоро.
      Нищо ново, представете си ги тези, като ви заговорят за морал и честни избори… Тотална щета е обществото ни, тотална, нападат жени, блъскат ги и им пречат да си вършат работата, а шехерезада и чичаците се правят на ущипани, неприкривайки омразата си към инакомислещите.
      Хунтата се възпалява срещу безпристрастното отразяване, не 111, а 1111…
      БОК-ЛУ-ЦИИИИ
      Прокуратурата ще задържи ли нападателите на Полина Паунова и останалите в София Тех Парка, и тъй като знам отговора – ОСТАВКА БЕ!
      • Ня
        Няма пък оставка, бе
        1 -16
        20:20, 5 авг 2020
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 4
      12
      123
      8 -26
      16:06, 5 авг 2020
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ri
        right
        16 -6
        17:43, 5 авг 2020
        Аман от червената мутра Боко Крадеца.
      • 3,
        3,14
        3 -2
        06:13, 6 авг 2020
        Зомбиран кретен,нали ти казах да не се обаждаш!
    • 5
      Мо
      мовчо
      2 0
      20:22, 6 авг 2020
      искам да срещна насаме гадът от протеста с черната риза и черната маска на лицето;който биеше със злоба мъжете които бяха сами ;а оня с черното беше с още 4 или 5 момчета ;това е изрод и комплексар който в група се прави на бияч;такива ги обожавам насаме
    Последни новини