22 °C

Кметът на Ардино и ръководството на местната болница благодарят на всички дарители

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение изказват най-сърдечните си благодарности за съпричастността и подкрепата към всички дарители, които в борбата с коронавирусаCOVID-19 изразиха своята социална отговорност и се включиха в дарителската инициатива.

В кампанията, обявена от лечебното заведение в града под Белите брези, бяха направени десетки финансови и предметни дарения от граждани, фирми и сдружения. Сред тях най-мащабното дарение е от народния представител от ДПСДелян Пеевски, който осигури животоспасяваща респираторна апаратура, лични предпазни облекла, шлемове и парична сума в размер на 43 000 лв. Кметът на общината инж. Изет Шабан дари от месечното си трудово възнаграждение 1 000 лв., а семейството на председателя на Сдружението за културно сътрудничество „Егридерелилер“ (Ардинци) в Бурса Айдън и Себиле Йълмаз осигури нов модерен електрокардиограф.

Ето и пълният списък на дарителите на предметни и финансови средства в подкрепа на ардинската болница за борба срещу коронавируса за периода от 26 март до 5 юни:

Постъпилифинансовидарения в обявенатасметканаболницата в общ размер на 10 939 лв.:

Фирма „ИНТРЪСТ“ ЕАД – Делян Пеевски
Инж. Изет Шабан – кмет на община Ардино
Синдикална организация към КНСБ при Общинска администрация-Ардино
Фирма „ГИА“ ЕООД – Айдън Иляз
Фирма „ДИНАС 75“ ЕООД
Дирекция „Бюро по труда“ - Ардино
Михаела Хаджиева
Юксел Исмаил
Фирма „БОМАР 05“ ООД
Фирма „АПАЗ 68“ ООД
Слави и Маргарита Митрушеви
Шериф Карахасанов

Постъпили дарения, катоапаратура, предпазни облекла, дезинфектанти и спално бельо:

Фирма „ИНТРЪСТ“ ЕАД
Община Ардино
Фирма „ПЕРСЕНСКИ“ ООД
РЗИ – Кърджали
Търговска банка Д
Фирма „АРТЕКС“ АД
Фирма „САЛКО“ ООД – Кърджали
Евгени Смирнов
Танер Емин
Себахтин Хаджисеид
Кадир Аптикадир

Група Ардино: АлдинМехмед – Англия, д-р БирканГюней – София, ЕвгинМехмед – Ардино, ЕркинАлиев – Кърджали, ЕрханСалиев – София, МеджитЮмеров – Германия, НурайХайрулов – Ардино, НурдоанНеждетов – Англия, РафетШакиров – Ардино, РемзиАптишев – Англия, СевгинМъсърлъ – София, СедатЮсеинов – София, СезгинРеджеб – Германия, СунайЮсеинов – София, СюхелХайрулов – София, ТанерАян – София, ТуниоЗафер – София, ХюсеинЙеменджиев – Бургас

Нерхан Али и приятел
Сдружението за културно сътрудничество „Егридерелилер“ (Ардинци) в Бурса – Айдън и Себиле Йълмаз, Серкан Юркмез и Кямуран Чауш

Автор на текста и на снимката Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 19.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
19 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
19 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
19 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
19 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
19 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
19 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
19 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
19 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
19 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
19 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
19 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
19 сеп 2020
Последни новини