Не секват даренията за бедстващите в Турция и Сирия в БЧК-Кърджали

В знак на съпричастност, подкрепа и солидарност с пострадалите при разрушително земетресение в Турция и Сирия днес в офиса на Областен съвет на БЧК – Кърджали даренията отново не стихват. Изказваме огромната си благодарност към фирма „Артекс“ АД, която преведе по националната сметка дарение в размер на 10 000 лв., на инициативата на медицинските сестри, подкрепени от цялото ръководство към МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ – Кърджали, които събраха 2130,15 лв. само за два дни и ги внесоха в касата поставена в Секретариата на БЧК – Кърджали. Клубовете на БЧМК от Момчилград „Вяра“ и „Надежда“, които събраха сумата от 3852,00 лв.и продължават и в следващите дни да набират средства с мобилни касички. „Белокрилите лястовици“ към СУ „Йордан Йовков“ предоставиха материални и финансови дарения в подкрепа на кампанията. Младежите ни от Ардино също инициираха финансова кампания и днес внесоха 1575,00 лв. по националната дарителска сметка. Десетки физически лица предоставиха материални дарения по обявените нужди.

Благодарим на всички наши съграждани и бизнеса от областта за това, че втози тежък момент за нашите братя и сестри в Турция и Сирия показахте, че имате огромни сърца и сте съпричастни с бедстващите след опустошителните земетресения.

Касичките със знака на БЧК в град Кърджали за събиране на финансови дарение по националната кампания за пострадалите от земетресението в Република Турция и Сирия може да намерите:

Секретариат на Обл. С на БЧК – Кърджали,;
МБАЛ „Д-р Ат. Дафовски“ – централна регистратура;
Център за спешна медицинска помощ;
Нотариус Любен Табаков.

Това съобщиха от ОС на БЧК-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини