21 °C

Социалистите в Кърджали с двеста и четиринадесет детски усмивки за 1 юни

По повод  първи юни, най-веселия празник, жените и младежите от БСП организираха  онлайн детски фотоконкурс”УСМИХНИ СЕ С МЕН”.„Децата са витамините за позитивно настроение. Тeвинаги могат да ни развеселят, когато ни е най-тежко.А няма по-искрена и слънчева усмивкаот детската“,споделят председателите на двете обединения - инж. Теодора Каракостова и инж. КостантинаСолакова. Така се заражда идеята за първи юни да се организира най-усмихнатия конкурс.

При изключителен интерес на страница във Facebook на областния председател на партията Милко Багдасаров бяха публикувани снимките на 214/двеста и четиринадесет/ участници във възрастовата граница от  раждането до 10-години. Всички те участваха в различни категории. На база броя гласували за техните фотоси, спазвайки мотото на конкурса, течеше и класирането.В рамките  на три дни  отчитаме, че страницата е посетена от над 28 000 души,споделена над 400 пъти с над 15300 харесвания  и хиляди коментари.

„ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ на всички деца!Благодарим за високата активност и чудесните снимки, които ни бяха изпратени. Всички деца са прекрасни и три дена изпълваха със слънчево настроение моята фен страница. Всички те са победители, но най-големия печелившсъм аз, защото моята страница стана най-красивата страница с толкова много лъчезарни  и усмихнати деца,което е най-голямото и най-красивото богатство. Обещавам следващите дни да ги изненадам с нещо специално, подготвено за тях.“сподели Милко Багдасаров.

А ето и децата, които събраха най-много лайкове. “Любимец“ на публиката с най-много харесвания е Васко, на 10 години. Номинация за „най-забавна“ усмивка печели четиригодишния Стивън, за „най-обаятелна“ синеокия осеммесечен Александър, а за „най- слънчева“ усмивка едногодишния Борис.За „галеник“ на публиката е определен четиригодишния Даниел, малката двегодишна Габриела печели номинация за „най-чаровна“ усмивка, а усмивката на едногодишния Исак е определена за „най-пленителна“. 

 Заради противоепидемичните мерки наградите ще бъдат раздадени след съгласуване с родителите.

БСП Кърджали

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 22.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще мобилизирате вътрешните си сили и ще се справите с възникващите затруднения днес. Ще получите подкрепата на онези, на които сте помагали и обединявайки усилията си, ще ви бъде по-лесно да продължите напред. Лидерските ви заложби ще излязат на преден план и смело ще убеждавате някого в предимствата на идеите си.
22 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Приемайки новото и прилагайки го на практика в едно с познатите средства, ще работите ползотворно за изпълнение на поставените си цели. Няма да пропуснете нищо важно и ще се погрижите за детайлите около реализацията на важно събитие, така, че да не липсва настроение и всичко, което се изисква от вас.
22 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Успеете ли да разпознаете и назовете скритите си тревоги, ще постигнете победа, водеща към върхове. Възможно е застъпничеството ви за някого да ви постави в неблагоприятна светлина пред други, но приятелството е важно за вас. В открит разговор ще споделяте мислите си с близки хора и ще търсите мнението им.
22 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Делово предложение ще насочи мислите ви в по-практични рамки. Помислете, заслужава си да поемете риска, още повече, че сте подготвени за подобни предизвикателства. И други неща ще повишат настроението ви. Вслушайте се в желанията си, отворете сетивата си, не оставяйте безразлични към любовта.
22 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Бъдете реалисти и не очаквайте прекалено много от наскоро създала се ситуация. Очаква ви по-благоприятен период, затова точно сега не избързвайте с действията си. Днес имате страхотен успех сред противоположния пол, използвайте чара си. Втората част на деня ще е особено успешна за вас в личен план.
22 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Прекалено активни сте днес, за да почивате затова търсите всевъзможни начини да оползотворите енергията си. Работа по дома или нещо, свързано с него ще занимава голяма част от вас. Въпреки това обаче не пропускайте предложението на приятел за приятно мероприятие. Ако успеете да съчетаете и двете със сигурност ще останете най-доволни от този ден.
22 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се съобразявате с високите си изисквания и ще дадете предимство на естетическите си възприятия. Това за някои означава влагане на повече усилия в конкретна задача, за това пък резултатите ще ви удовлетворят. Упорството ви ще довежда всичко, с което се захванете до успешен край.
22 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Съсредоточени сте и не допускате грешки. Съвсем близо сте до крайния успех. Близките ви проявяват разбиране и едва ли ще ви ангажират допълнително. Привличате вниманието на важен за вас човек. От тук нататък всичко е във вашите ръце. Някои от вас се държат прекалено самоуверено на моменти граничещо с арогантността. Това едва ли ще се приеме радушно.
22 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
22 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Хубави емоции ще разнообразят деня ви, ще ви направят активни и усмихнати. Психическата ви уравновесеност и душевна хармония ви позволяват да осъзнаете своята уникалност. Активни и уверени ще откриете за себе си много истини, които до сега са ви убягвали. Някои от вас ще пътуват, но не поемайте излишен риск.
22 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Намерете достоен начин да се разделите с хора, които са ви разочаровали, но ги обичате. Ако трябва се вслушайте в съветите, които ще получите. Възможни са обрати на плановете ви.
22 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Верни в предвижданията си, ще постигнете намеренията си, влагайки всичко, което е нужно за успеха ви днес. Не омаловажавайте отношението на някого към вас, добро или не, то може да се окаже решаващо за изхода на една ситуация. Във възможностите ви е да й повлияете положително, ако излъчвате светли мисли към участващите в нея хора.
22 сеп 2020
Последни новини