Ден на детето с ОДК в Кърджали

        Весел, пъстър и усмихнат първоюнски детски празник за малките и пораснали деца на Кърджали

      Вълшебен празник подариха Община Кърджали и Общински детски комплекс  на момичетата и момчетата по случай 1 юни – Международния ден на детето с много смях, песни, танци и забавления. Градската градина се изпълни със стотици деца и родители дошли да се забавляват на празника. Празничната програма започна с малките актьори от клуб „Театрално студио“ и продължи с изпълненията на талантливите момичета и момчета от ДВГ, Школа за модерни и спортни танци и Школа по източни бойни изкуства към ОДК и малките танцьори от клуб „Монек“.

    И тази година община Кърджали покани специални гости за празника - децата се забавляваха с актьора Георги Низамов, потопиха се в света на илюзиите с Магическото шоу на Тони и  танцуваха на детска дискотека с певицата MINNA.

По време на целия празник децата се забавляваха в ателиетата „Рисунка на асфалт”, „Рисунка на лице и татуси”, „Микрофонът е ваш“, „Забавна работилничка” и „Здрави зъбки“ на Зъболекарски съюз Кърджали. В аниматорските танци освен децата се включиха и много майки, които искрено се забавляваха и танцуваха до насита Младежите от Ротаракт раздадоха над 500 балона на децата от името на Ротари клуб Кърджали.

Това съобщиха от ръководството на ОДК в Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини