Окончателно: Оставиха в ареста хасковлия, закопчан с дрога и стоки менте

Апелативен съд – Пловдив остави в ареста хасковлия, като потвърди определението на Окръжен съд – Хасково, с което спрямо него е определена мярка за неотклонение „задържане под стража“, съобщиха от Темида.

Съдът прецени, че и към настоящия момент е налице обосновано подозрение за съпричастността му към двете престъпления, в които е обвинен, извършени на 28.03.2020 г. в Хасково. Тогава в Мерцедеса на Сашо И. са открити 50 таблетки високорисково наркотично вещество, 20 плика с амфетамини и 9 плика с марихуана, а в дома му на улица "Персенк" в Хасково - над 170 спортни екипа с надписи на различни известни търговски марки.

Спрямо 42-годишния мъж, познат още като Сенай, са повдигнати обвинения за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества и ползване на търговска марка без съгласието на притежателя.

Съдът прецени, че съществува реална опасност обвиняемият да извърши престъпление и целите на мярката за неотклонение към настоящият етап на разследване ще се изпълнят със задържането му под стража.

Определението на Апелативен съд – Пловдив е окончателно.

Няколко дни след задържането на хасковлията, беше опожарен лек автомобил Инфинити на улица "Скопие", собственост на жена му. При пожара беше засегнат и паркирания в съседство лек автомобил Фиат Пунто.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Го
    Гончо от каменна
    14 0
    17:13, 9 апр 2020
    Там му е мястото на този паразит.
    • Зе
      Зевс
      9 0
      18:22, 9 апр 2020
      Сега да си му мислят неговите покровители,които са също филмирани в някои от сцените на тази му дейност!Да се молят да не се разприказва!
  • 2
    .
    .
    8 0
    20:18, 9 апр 2020
    Свястно момче беше,Саше изгоря покрай Виктория...
  • 3
    Ha
    haha
    0 -2
    21:07, 9 апр 2020
    кой е този Сашо бе ?
  • 4
    Ге
    Георги Аздабегам
    10 0
    23:15, 9 апр 2020
    Сенай гъзара от Хали Гали, с дъгите коси високите обувки, който за няколко години почна дс кара луксозни коли и апартаменти в Слънчев бряг... Полицията да не са глупави , много добре знаят за тоя паразит дето прецака всичките си познати, но той е бъзльо ще направи взичко за да си спаси задника...
    • Б.
      Б.Шиков
      0 0
      07:25, 10 апр 2020
      какво е това хали гали
Последни новини