20-годишен се обърна с "Хюндай",правил се на мъж

Вследствие на несъобразена скорост 20-годишен с „Хюндай“ загубил контрол над управлението, автомобилът напуснал пътното платно и се преобърнал в нива. Няма пострадали. Произшествието станало снощи около 20,30 часа в землището на село Чакаларово. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено от служители на РУ-Кирково по административен ред с акт по ЗДвП.

49-годишен се придвижвал с нерегистриран автомобил „Фолксваген“, установили при проверка полицаи от РУ-Крумовград. Колата била спряна на разклона за село Вранско вчера и при направена справка се изяснило, че е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

 Проверка за управление на нерегистрирано моторно превозно средство е започната в РУ-Кърджали. 44-годишен се придвижвал с „Рено“ и бил спрян на ул.“Първи май“ в областния град. Справка показа, че колата е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.15 от ЗДвП за неизпълнено задължение на собственик да регистрира моторно превозно средство в двумесечен срок от придобиването му. По случая работи група „Охранителна полиция“.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини