22 °C

ДПС-Черноочене преизбра Бедрие Газиюмер и номинира Мустафа Карадайъ за лидер

Общинската конференция на ДПС-Черноочене номинира настоящият председател на партията Мустафа Карадайъ за следващ лидер на партията.
Досегашният председател на Общинския съвет на Движение за права и свободи в Черноочене Бедрие Газиюмер получи доверието на активистите за още един мандат.
На проведения Х-ти пореден общински форум беше единодушно преизбрана за лидер на организацията от над 130 делегати, излъчени от местните структури.
Тя бе единственият кандидат за поста председател на ОбС на ДПС.
В отчета за работата на общинската организация на ДПС досега Бедрие Газиюмер подчерта, че структурата се е утвърдила като водеща политическа сила в община Черноочене. Състоянието на местните съвети е стабилно, подчерта тя.
ДПС ще продължава да дава спокойствие, сигурност и увереност на гражданите. Това подчерта в изказването си Кметът на Община Черноочене Айдън Осман. И добави, че ДПС в Черноочене е ярък пример за синхронна работа между местната и политическата власт Много проблеми решаваме в наченки още на общоселските партийни събрания по населени места, подчерта Айдън Осман.
Народният представител Ерол Мехмед заяви, че ДПС има здрави основи върху които да се гради по-нататъшната политика на партията. Когато имаш история, като чернооченската организация да печелиш избори това дава на по-възрастните достойнство, а на по-младите кураж в начинанията си, обърна се към делегатите той. Имаме устойчиви ценности, а не преходни политики, подчерта Ерол Мехмед.
Областният лидер и кмет на Ардино Изет Шабан заяви, че в изминалия мандат са провели всички видове възможни избори и са преминали през различни вътрешнопартийни и извън партийни перипетии.
Избрано беше и ново ръководство на Общинския съвет на ДПС - Черноочене от 21 души.
На общинският форум бяха разгледани постигнатите резултати през изтеклия мандат и се начертаха основните цели, които си поставя организацията през следващия.
Всички отчетно-изборни събрания по населени места на територията на община Черноочене се проведоха по предварително одобрен график, като бяха приети и нови членове.
По време на конференцията са излъчени и делегати за областната конференция на ДПС в Кърджали.
Изказване направиха и част от официалните гости на конференцията: Областния лидер на ДПС-Кърджали Изет Шабан, Членовете на Централния и областния съвет Салиха Емин и Елван Гюркаш, областния лидер на Младежко ДПС-Кърджали Байрам Байрам, народните представители Ерол Мехмед и Адлен Шевкед, Председателят на Общински съвет Ардино Сезгин Байрам, организационния секретар на областната структура на партията Бирол Кьосеюмер, бившият главен мюфтия Фикри Сали и други.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 06.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Предстоят ви може би повече ангажименти отколкото сте предвидили и въпреки почивния ден, някои от вас ще бъдат доста натоварени. Въпреки това дейностите, с които се захващате ви носят удовлетворение и стимулират доброто ви самочувствие. Това е особено валидно ако са непосредствено свързани с деловата сфера. Можете да разчитате на добри приходи.
06 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днешният ден няма да остави време за почивка на онези от вас, които се занимават със собствен бизнес. Действате бързо, когато това се изисква от вас, но през останалото време добре премисляте действията си и предпочитате да не избързвате. Очаквайте скорошни приходи от дейност, която сте успели да реализирате с помощта на близък човек.
06 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се погрижите за всичко, което планирате днес да приключи в рамките на деня. Градивните ви усилия ще ви държат в добра форма и ще съумеете да се организирате с времето си. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени.
06 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Запазете за себе си намеренията, не ги правете достояние на всички. Очаровани сте от вниманието на човека до вас и това ви обнадеждава за връзката ви. Новини от близък човек, пребиваващ в чужбина. Притесненията ви ще отшумят и скоро ви очакват нови развития. Хранете се здравословно, възможни са неразположения.
06 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Организирайте се по-добре, ако искате да се справите с всичките си задачи. Пред вас ще се изправят предизвикателства, изкушенията на които ще ви проводят в друга посока на мислене. Ще се стремите да повишите благосъстоянието на семейството си и ще намирате преки пътища за постигането му.
06 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Днешният ден е особено подходящ за почивка и развлечение. Имате нужда от отдих и зареждане със свежи сили, затова не се колебайте да прекарате този ден по възможност на открито и в компанията на близки хора. Чувствате се добре в ролята на организатори, затова едва ли ще сбъркате ако се наемете с инициирането на подобно мероприятие.
06 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Овладейте емоциите и ще си спестите разочарования и неприятности. Споделете отговорностите и не предприемайте нищо ново. Не се натоварвайте с информация, която не ви засяга пряко, търсете тишината и спокойствието. Погрижете се за дома, направете пролетно почистване и мислите ви ще се успокоят.
06 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се разпилявайте в много посоки, за да не провалите изпълнението на важен ангажимент. Можете да направите и нещо повече за себе си, без да изпускате от контрол ситуацията. Ще получите възможност за допълнителни доходи, предвид нарасналите си нужди, но и защото имате енергия за това.
06 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В личния ви живот ще настъпи объркване, породено от разминаването между очакваното и случващото се. Проявете разбиране и търпеливо изчакайте момента за решителни действия. Твърде често оставяте емоциите да ви водят, а от това следват различни проблеми. Дайте си малка почивка.
06 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще се радвате на хубав и ползотворен ден. Вътрешното ви чувство за равновесие и справедливост ще ви изведе на правилните позиции, дори да изненадата с поведението си някого. Силата ви е в разума и умението да постигате целите си, нещо с което не всеки може да се похвали. Възможно е ново приятелство.
06 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Покажете доброто си отношение към хората, с които общувате и ще направите деня по-хубав, освен, че има какво да научите за себе си. Настроението ви ще се подобри от присъствието на някой, който не спира да ви вълнува. Споделете любовта си и ще откриете, че чувствата ви са взаимни.
06 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Изчистете главата си от излишни и натоварващи ви мисли. Дистанцирайте дразнителите около себе си и ще се почувствате добре. Хубавото време, приятелите и развлеченията ще направят деня ви приятен. С нови сили ще се посветите на заниманията си и ще оставате доволни от себе си.
06 юни 2020

Случаен виц

Последни новини