26 °C

ДПС-Черноочене преизбра Бедрие Газиюмер и номинира Мустафа Карадайъ за лидер

Общинската конференция на ДПС-Черноочене номинира настоящият председател на партията Мустафа Карадайъ за следващ лидер на партията.
Досегашният председател на Общинския съвет на Движение за права и свободи в Черноочене Бедрие Газиюмер получи доверието на активистите за още един мандат.
На проведения Х-ти пореден общински форум беше единодушно преизбрана за лидер на организацията от над 130 делегати, излъчени от местните структури.
Тя бе единственият кандидат за поста председател на ОбС на ДПС.
В отчета за работата на общинската организация на ДПС досега Бедрие Газиюмер подчерта, че структурата се е утвърдила като водеща политическа сила в община Черноочене. Състоянието на местните съвети е стабилно, подчерта тя.
ДПС ще продължава да дава спокойствие, сигурност и увереност на гражданите. Това подчерта в изказването си Кметът на Община Черноочене Айдън Осман. И добави, че ДПС в Черноочене е ярък пример за синхронна работа между местната и политическата власт Много проблеми решаваме в наченки още на общоселските партийни събрания по населени места, подчерта Айдън Осман.
Народният представител Ерол Мехмед заяви, че ДПС има здрави основи върху които да се гради по-нататъшната политика на партията. Когато имаш история, като чернооченската организация да печелиш избори това дава на по-възрастните достойнство, а на по-младите кураж в начинанията си, обърна се към делегатите той. Имаме устойчиви ценности, а не преходни политики, подчерта Ерол Мехмед.
Областният лидер и кмет на Ардино Изет Шабан заяви, че в изминалия мандат са провели всички видове възможни избори и са преминали през различни вътрешнопартийни и извън партийни перипетии.
Избрано беше и ново ръководство на Общинския съвет на ДПС - Черноочене от 21 души.
На общинският форум бяха разгледани постигнатите резултати през изтеклия мандат и се начертаха основните цели, които си поставя организацията през следващия.
Всички отчетно-изборни събрания по населени места на територията на община Черноочене се проведоха по предварително одобрен график, като бяха приети и нови членове.
По време на конференцията са излъчени и делегати за областната конференция на ДПС в Кърджали.
Изказване направиха и част от официалните гости на конференцията: Областния лидер на ДПС-Кърджали Изет Шабан, Членовете на Централния и областния съвет Салиха Емин и Елван Гюркаш, областния лидер на Младежко ДПС-Кърджали Байрам Байрам, народните представители Ерол Мехмед и Адлен Шевкед, Председателят на Общински съвет Ардино Сезгин Байрам, организационния секретар на областната структура на партията Бирол Кьосеюмер, бившият главен мюфтия Фикри Сали и други.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 23.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Енергиите са така сложени, че могат да създадат проблеми в отношенията ви с колеги, партньори и семейството. По-малко се ангажирайте с чужди въпроси и се съсредоточете изцяло върху своята си работа. Ограничете разходите си и живейте по-спокойно.
23 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Имате възможност за избор на подход при решаването на професионалните си задачи през този ден. Преценете добре плюсовете и минусите и се опитайте да комбинирате до колкото можете полезността от всяко ваше действие. Ще трябва да приложите всичката си способност да убеждавате, за да подредите нещата според желанията си. Това ще е трудно, но не и невъзможно.
23 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес респектирате околните с невероятната си концентрация и усърдие на работното място. Ще чуете добри отзиви за доскорошната си работа и това ще се отрази благотворно на самочувствието ви. Опитайте се да отбягвате това, което ви носи напрежение, като се стремите само към най-доброто на което сте способни.
23 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще научите много нови неща свързани както с работата, така и с личния ви живот. Внимателно се вслушвайте в това, което минава покрай ушите ви защото може да пропуснете много важна за вас новина, която ще е определяща за бъдещите ви планове. При късмета, който имате днес и който се очертава, в близките дни ще имате много поводи за радост.
23 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Действайте внимателно днес, скъпи Лъвове, тъй като е възможно нещо дребно да обърка работата ви. Ентусиазмът ви е похвален, но не бива да прекалявате с преждевременни действия. Контактите ви с представител на земните зодии ще ви балансира.
23 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В търсене на по-добри варианти, ще помислите за промяна и на работното място. Съдбата ще ви срещне с подходящия човек, с когото ще реализирате намеренията си. Прагматично ще подновите връзката си с личност, от която може да имате полза за бъдещи свои проекти. Дайте повече свода на близките си, не взимайте решенията вместо тях.
23 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще изясните отношенията си с човек от обкръжението ви и на душата ви ще олекне. Нещата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените от вас усилия. И правейки равносметка ще откриете, че сте могли много по-рано да решите проблема без да задълбочавате в него. Приятелска сбирка ще ви зареди с хубави емоции.
23 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден ще ви накара доста да се позамислите относно бъдещата си работа. Оказва се че голяма част от проектите ви нямат резултатът, който сте очаквали, затова наистина ще трябва да промените подхода си. Нека обаче това става постепенно, тъй като така вие по-лесно ще свикнете. Дайте си необходимата почивка вечерта, имате нужда от релаксация.
23 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят ви предразполага към повече екстравагантност и емоционалност. Стремете се към по-високи цели, към промяна в себе си и около вас. Сега е момента да планирате пътуванията, за които мечтаете. Ще се справите без усилие с проблеми с юридически характер, финансов и селскостопански. Някои ще търсят духовно извисяване чрез отдаване на философски размисъл. Направете го умерено.
23 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще покажете на практика професионалното си отношение към служебен, обществен или друг важен проблем, с което ще си спечелите привърженици. Работата ви ще се улесни, защото много хора ще пожелаят да станат част от екипа ви. Настроението ви ще се подобри и от вест, имаща отношение към семейството ви.
23 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Водени от интересите си, ще продължите да търсите най-доброто за себе си. Финансови придобивки ще удовлетворят някои от вас и мотивират за други. Каквото и да изживеете, бъдете коректни в отношенията си към заобикалящия ви свят и спазвайте договореностите. Това са условия, носещи предимства на последващ етап.
23 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Светски изяви ще поддържат тонуса на други, заразявайки ги със суетата на известните. Договореностите ви ще са успешни, пропорционални на вложената в тях енергия.
23 сеп 2020
Последни новини