Сърце за влюбените в центъра на Хасково на 14 февруари

Снимка в рамка от сърце в деня на влюбените в Хасково. Това е една от инициативите на 14-ти февруари, която подготвят от Превантивно-информационния център по наркотични вещества.

Денят ще мине под мотото „Обичай разумно – дарявай любов”.

От 14 часа на площад „Свобода“ в инициативата ще участват доброволците към Превантивния център, ученици от от СУ „П.Хилендарски”, Финансово-стопанската гимназия ”Атанас Буров”, ПГДС ”Цар Иван Асен II” и ЕГ „Проф.д-р Асен Златаров”. Младежите ще раздават стикери, балони и сладки във формата на сърце на минувачите.

Партньор на инициативата е Професионалната гимназия по туризъм ”Александър Паскалев”, чиито възпитаници ще изработят сладките валентинки.

В близост до откритата сцената ще бъде поставено специално изработено табло под формата на сърце, върху което младежите ще напишат послания за любовта и ще призовават минувачи, също да си оставят своите.

Инициативата ще завърши с флашмоб. Всички участници с балони в ръце ще се подредят върху предварително начертаното сърце на плочките на площада и заедно ще затанцуват под звуците на любима песен с показани танцувални движения от доброволци на Превантивния център.

Целта на предстоящата инициатива е да провокира у младите хора любов, доброта и съпричастност не само към любимия човек, но и към семейство, приятели и близки, за да бъдат щастливи и да се чувстват обичани.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ка
    казанджия
    5 -3
    13:25, 11 фев 2020
    Каква ще е рамката на снимката за празнуващите деня на св. Трифон ?
    • До
      До казанджия!
      2 -5
      14:56, 11 фев 2020
      Младите хора ще празнуват Деня на любовта, не на виното и алкохола! Ако няма какво да кажете, не пишете глупости под хубавата инициатива! Ако искате направете си рамка за Трифондарезан и се снимайте с алкохолиците!
    • Ва
      Васил
      6 0
      18:21, 11 фев 2020
      Младите хора ще празнувате деня на джендърите.
  • 2
    Ли
    лисан
    4 0
    16:10, 11 фев 2020
    Този празник български ли е ?На Хелоуин се отдава много по- голямо внимание от Християнския Сирни заговезни, на който в целия свят- православен и католически се правят маскаради.Ако искате идете на Сирни заговезни в Ксанти да видите какво е маскарад. А колкото до Св. Валентин влюбените да го празнуват както им е кеф.
Последни новини