15 °C

Сърце за влюбените в центъра на Хасково на 14 февруари

Снимка в рамка от сърце в деня на влюбените в Хасково. Това е една от инициативите на 14-ти февруари, която подготвят от Превантивно-информационния център по наркотични вещества.

Денят ще мине под мотото „Обичай разумно – дарявай любов”.

От 14 часа на площад „Свобода“ в инициативата ще участват доброволците към Превантивния център, ученици от от СУ „П.Хилендарски”, Финансово-стопанската гимназия ”Атанас Буров”, ПГДС ”Цар Иван Асен II” и ЕГ „Проф.д-р Асен Златаров”. Младежите ще раздават стикери, балони и сладки във формата на сърце на минувачите.

Партньор на инициативата е Професионалната гимназия по туризъм ”Александър Паскалев”, чиито възпитаници ще изработят сладките валентинки.

В близост до откритата сцената ще бъде поставено специално изработено табло под формата на сърце, върху което младежите ще напишат послания за любовта и ще призовават минувачи, също да си оставят своите.

Инициативата ще завърши с флашмоб. Всички участници с балони в ръце ще се подредят върху предварително начертаното сърце на плочките на площада и заедно ще затанцуват под звуците на любима песен с показани танцувални движения от доброволци на Превантивния център.

Целта на предстоящата инициатива е да провокира у младите хора любов, доброта и съпричастност не само към любимия човек, но и към семейство, приятели и близки, за да бъдат щастливи и да се чувстват обичани.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ка
  казанджия
  5 -3
  13:25, 11 фев 2020
  Каква ще е рамката на снимката за празнуващите деня на св. Трифон ?
  • До
   До казанджия!
   2 -5
   14:56, 11 фев 2020
   Младите хора ще празнуват Деня на любовта, не на виното и алкохола! Ако няма какво да кажете, не пишете глупости под хубавата инициатива! Ако искате направете си рамка за Трифондарезан и се снимайте с алкохолиците!
  • Ва
   Васил
   6 0
   18:21, 11 фев 2020
   Младите хора ще празнувате деня на джендърите.
 • 2
  Ли
  лисан
  4 0
  16:10, 11 фев 2020
  Този празник български ли е ?На Хелоуин се отдава много по- голямо внимание от Християнския Сирни заговезни, на който в целия свят- православен и католически се правят маскаради.Ако искате идете на Сирни заговезни в Ксанти да видите какво е маскарад. А колкото до Св. Валентин влюбените да го празнуват както им е кеф.

Хороскоп за 03.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Временните финансови затруднения могат да се отразят понижаващо на настроението и самочувствието ви, но не губете кураж. Имате потенциал да се справите с предизвикателствата и да излезете по-силни, можещи и побеждаващи. В откровен разговор с близките си ще решавате семейни проблеми и ще планирате заедно бъдещето си.
03 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Изгледите ви за успех са много добри. Продължавайте в същия дух. Не изневерявайте на принципите си и непременно ще успеете. Възможно е днес недоброжелатели да ви създават дребни пречки, но това едва ли ще ви представлява сериозно затруднение. Просто не ги взимайте присърце. Напълно осъзнавате с какво сте се заели.
03 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Късметът ви днес е много добър и шансовете ви за успех в професионалните ви начинания са значителни. Предизвикателствата в бизнеса няма да изискват от вас големи усилия и ще се справите с лекота. Пренебрегвате критиките на близките си.
03 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес успявате да направите така, че нещо, което отдавна ви принадлежи да попадне отново у вас. Трудно се отклонявате от веднъж избрания път и правите всичко възможно да постигнете намеренията си. Следвате твърдо избрания курс и не си позволявате да се отклонявате заради факти, споменати ви от околните. Ще се чувствате най-добре сред семейството си вечерта.
03 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрите ви постижения ви задължават да продължите отговорно и качествено работата си. Започващият силен период за вас налага да подобрите (дори и да считате това за излишно) уменията си. Някои от вас ще получат възможност за квалификация на достатъчно престижно място, възползвайте се.
03 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
03 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Приятели ще ви помогнат да стигнете по-бързо до решаването на проблем, който ви притеснява. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат, и не ги винете за неудачите си. Мислите ще ви отвеждат и при някого, с когото ви свързват нежни чувства, но поради обстоятелствата сте разделени.
03 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Всичко се нарежда във ваша полза и денят "заплашва" да бъде един от най-успешните ви през последния месец. Финансовото състояние на семейството ви е отлично и можете да си позволите малко разточителство. Възползвайте се максимално от късмета си.
03 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Предстои ви напредък в личен план. Той ще се отрази добре на самочувствието ви и ще ви превърне в желани събеседници. Не допускайте хора от обкръжение ви да се намесват в личното ви пространство. Сами можете да вземате решенията си, нямате нужда от подобни съветници.
03 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще изненадате околните с промененото си отношение към конкретен проблем или събитие. С позитивното си мислене ще направите възможно и невъзможното, само от вас зависи. Пречистващата сила на природата ще ви освежи и даде сили, а вниманието на любим човек ще ви направи щастливи.
03 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Разпределете добре времето си и не се увличайте по дреболии. Предстои ви доста работа и само с добър подход ще успеете да се справите. Не е фатално, ако отложите някой от ангажиментите си. Повярвайте, заслужава си да положите повече усилия днес.
03 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Наред с трудностите ще имате и провокации, които могат да внесат разколебаване в намеренията ви. Но интуицията и убедеността ви, че сте на прав път не са измамни. Остава и да го извървите. Възможността да работите с професионалисти ще ви научи на полезни неща, за това повече гледайте и слушайте и по-малко говорете.
03 апр 2020
Последни новини