Стриптийз у дома

Искате ли да обогатите сексуалния си опит? Опитайте се да експериментирате с чувствени танци. Красивата прелюдия с разсъбличане под ритъма на музика може да достави не само удоволствие на двамата партньори, но и да ги накара по нов начин да погледнат на секса.

Не чакайте особен случай, започнете още от днес да си се представяте в най-различни образи. А утре животът сам ще ви предостави възможността да приложите всичко на практика.

Танците са измислени от човека като силен начин за изразяване на чувствата – на първо място от еротичен характер. На вас ви е заложено от природата тази способност – трябва само да се отпуснете.

Ако сте решили да обогатите своя опит с чувствени танци, ви предлагаме да танцувате не само за мъжете, но и за собствено удоволствие.

За да бъде всичко така, както трябва, обърнете внимание на няколко важни детайла от вашата подготовка.

Дрехите.

Колкото и смешно да звучи, за стриптийза дрехите са особено важни. Те трябва да стоят върху вас ефектно, преди момента на разсъбличане, а едновременно с това да се свалят лесно и красиво. Тесните панталони, пуловерите, роклите, корсетите и сутиените с плътна чашка са забранени!

Вие трябва да сте облечени с бяла блуза или риза, закопчана само на едно копче, прозрачен потник, мини пола, лесно събличащи се комбинезони... колкото повече неща имате върху себе си, толкова по-добре! Колкото и провокационни да ви се струват еротичните гащички или прозрачните потници, вие трябва да танцувате само по тях.

Ако нямате специална хореография, възползвайте се от безброй многото аксесоари за импровизация: шапка, дантелени чорапи и т.н.

Не забравяйте, че по-ефектно е накрая да останете не напълно голи, а например с гердан или гривна.

Можете да се въплътите във вълнуващи образи: източна красавица, карибска танцьорка ... Може би ще ви с наложи да си купите и нещо специално за случая. Но повярвайте, няма да съжалявате нито за покупката, нито за времето, изгубено в търсене на необходимите елементи.

Музиката.

Тя е един от важните елементи - нали все пак става дума за танц. Изберете тази музика, на фона на която ви е най-приятно да се движите и която обичате да слушате. Музиката ще ви помогне да създадете подходящата атмосфера, необходима за този специален момент. Френски любовни шансони, чувствени латиноамерикански мотиви, любим бавен танц, мелодия с първобитна страст ... Експериментирайте, обновете своята фонотека. Според някои жени, сексът с един и същи мъж на фона на различна музика предизвиква напълно различни емоции.

Светлината.

Тя задължително трябва да бъде приглушена. Цялата красота на подобни сцени във филмите се дължи на правилното осветление. Свещи, нощни лампи, воал върху абажура – всичко това ще ви помогне да създадете необходимата романтична атмосфера.

Движенията.

Те са най-простото и най-сложното нещо. Най-простото, защото всичко, което ви трябва за танца, вие го притежавате. Всяко бавно женско движение на музикален фон е танц на любовта. Ако се отпуснете достатъчно и позволите на тялото си да се движи в такт с музиката, а ръцете ви да бъдат там, където искате да усещате ръцете на мъжа, смятайте, че всичко се е получило.

За по-голяма увереност можете да репетирате предварително пред огледалото. Обръщайте внимание на позите – всички те трябва да бъдат като за снимка. Гледайте няколко филма за стриптийз или който и да е клип на Мадона. Без да се замисляте, заимствайте пози и дрехи! Не забравяйте и за стола – той е задължителен за танците с еротичен характер.

Вие трябва да знаете и следното: най-важното в танца е изразът на лицето. Мислете не за своите движения, а за любовта, секса и собствената си привлекателност.
Източник: tia.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини