Младите червенокръстци в Кърджали отчетоха успешна година

На 23 януари 2020 година в залата на Секретариата на ОС на БЧК – Кърджали се проведе годишното Общо отчетно събрание на клубовете на БМЧК в област Кърджали.
Гости на събранието бяха Ваня Енчева – зам. председател на Общински съвет на БЧК – Джебел, Пепа Чолакова – експерт „Организационна дейност, развитие на доброволчеството“, Радостина Николова - специалист "Младежка дейност", Светломира Димитрова – специалист „Организационно развитие“, Стела Минчева – заместник координатор на БМЧК от клуб „От сърце“ – Ардино и Даниел Хорчев – доброволец на БМЧК от клуб „Помощ за щастие“ – Бенковски.
Отчетът за дейността на клубовете в област Кърджали бе представен мултимедийно от областния координатор – Дарина Новакова. В отчета бе акцентирано върху постигнатите високи резултати в направленията „Социално помощна дейност“, реализираните проектни дейности в т.ч. и партньорски, положените 4933 часа доброволен труд, достигнатите по време на акции и обучения 7156 бенефициенти, както и финансовия резултат от 21 023,04 лева, постъпили от благотворителни инициативи, фондонабирателни кампании и дарения.
Делегатите приеха отчетния доклад и план за работа през 2020 година и се запознаха с предложенията за награждаване със званието „Млад отличник на ЧК“ на изявени доброволци на младежката организация по повод Международния ден на ЧК/ЧП.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини