Доброволците на БЧК гордост за джебелчани

На 05.11.2021 година доброволците на клуб на БМЧК "Да имаш голямо сърце не тежи" към ПГ "Руска  Пеева“ - Джебел проведоха своето отчетно- изборно събрание.

По първа точка от дневния ред думата бе дадена на координатора на клуба - Ляра Мехмед, която презентира дейностите и направленията, по които са работили  доброволците на клуба през изминалата година. Много акции, кампании и  незабравими моменти, доказващи  богатата и наситена с инициативи дейност на клуба бяха цитирани в отчета и показани чрез мултимедийна презентация.

Членовете на клуба приеха отчета и плана за работа през 2022 година.

В края на събранието г-жа Ангелина Хаджиева – директор на ПГ „Руска Пеева“ изказа своята гордост и възхищение от възпитаниците на училището и благодари на инж. Фатме Мустафа за всеотдайната й работа с доброволците. Председателят на общинската ни организация в Джебел също похвали младите червенокръстци и пожела още много съвместни благотворителни кампании. Наставникът на клуба на БМЧК – инж. Фатме Мустафа благодари на доброволците за добре свършената работа през изминалия отчетен период и им пожела здраве и силна мотивация за нови и добри дела. 

Това съобщиха от ОС на БЧК.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини