Илон Мъск - танцуващият пиян чичка

Неведнъж Илон Мъск ни е доказал, че е точно толкова ексцентричен, колкото и готов на смели рискове. Във вторник, 7 януари, милиардерът присъства на откриването на новата фабрика на Tesla в Китай и отново ни показа забавната си страна.

В кратко видео, което Мъск сподели в профила си в Twitter, той разкрива само част от танцувалния си потенциал на фона на допълнително добавена китайска музика.

Но оригиналното му изпълнение на сцената, продължало по-малко от минута, стана основната тема за шеги в социалните мрежи. 

С видимо тренирани движения милиардерът сваля сакото си, за да остане по брандирана тениска, под която се подава и яката на бяла риза.

Трудно ни е да определим това изпълнение като стриптийз, а по-скоро като танца на радостта на Мъск по повод поредната крачка в развитието на империята му.

Дали танцува като "пиян чичка" или пък е готов за Dansing Stars, всеки има своето мнение за това изпълнение. А някои потребители заключиха, че танцът на Мъск е точно като Cybertruck - първоначално гледаш с недоумение, но постепенно започва да ти харесва.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини