Отново баламосват НОИ в Кърджали с неистински документ

Досъдебно производство за използване на неистински официален документ е образувано в ОДМВР-Кърджали. Удостоверение за стаж било представено за отпускане на пенсия от 54-годишен жител на областта. Сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ продължава работата по случая.

Момчилград. Криминалисти от РУ-Момчилград установили и задържани 30-годишна, извършила кражба на телефон. Мобилното устройство било откраднато от заведение. След подаден сигнал и организирани издирвателни действия извършителката на деянието е задържана за срок до 24 часа в управлението. Намерен и иззет е и мобилният телефон. Група „Криминална полиция“ продължава работата по случая.

Нерегистриран автомобил е бил засечен от полицаи от РУ-Момчилград в хода на специализирана операция. При проверка на 43-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген“ се оказало, че моторното превозно средство е със служебно прекратена регистрация. Проверката по случая е по чл.345, ал.1 от Наказателния кодекс.

Крумовград. 32-годишен управлявал нерегистриран „Мерцедес“, установили полицаи от РУ-Крумовград след извършена проверка на ул.“Трети март“ в града вчера. При справка станало ясно, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП 

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини