Шестимата пострадали в катастрофата на пътя за Маказа са извън опасност за живота

Състоянието на шестимата пострадали в катастрофата снощи на пътя за Маказа е стабилно. Това съобщи за Радио Кърджали д-р Спас Котев, началник на Спешното отделение в кърджалийската болница: 

Докарани са, обработени са, т.е. снимани са, консултирани са. Пет човека са в Травматологията и един в Хирургията. Повече от това не мога да ви кажа. Какво им е състоянието, точно какво ще следва да се направи с тях – операция или друго, не мога да знам. С опасност за живота няма, състоянието им е стабилно. 

Припомняме, че тежко пътно произшествие с шестима пострадали е станало в района на село Първица по главния път за ГКПП „Маказа” вчера в 17,40 часа. По първоначални данни челно са се сблъскали два автомобила. Пострадалите са били транспортирани от екипи на Центъра за спешна помощ в кърджалийската болница. Снощи мястото на произшествието бе отцепено от полицейски сили на РУ-Кирково, екип на пожарната служба в Подкова се е включил в обезопасяването на катастрофиралите автомобили. Движението бе пренасочено временно през село Фотиново и село Домище. Образувано е досъдебно производство. Причините за пътното произшествие са в процес на изясняване.

https://www.bnr.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини