Дрогиран с кокаин баровец е задържан зад волана на БМВ в Кърджали

Водач, седнал зад волана след употреба на наркотици, и други двама, шофирали в нетрезво състояние, са били установени в Кърджали в хода на специализирана операция. Тестът на 20-годишен, който се движил с „БМВ“ в Кърджали, отчел положителна проба за употреба на кокаин. Водачът отказал кръвна проба за анализ. Задържан е бил за срок до 24 часа в полицейското управление. 42-годишна с „Опел“ се блъснала в метална еластична ограда на бул.“Христо Ботев“ в областния град на 28 декември около 21,30 часа. Тестът за алкохол отчел 1,58 промила. Задържана е била за срок до 24 часа в РУ-Кърджали. 2,05 промила отчел тестът за алкохол на 40-годишен, който бил проверен на 28 декември в Кърджали. Водачът отказал кръвна проба. Задържан е бил за срок до 24 часа. По трите случая са образувани бързи производства и работата продължават разследващи полицаи.

56-годишна жена била блъсната от лек автомобил „Рено“, управляван от 19-годишен, докато пресичала на пешеходна пътека. Произшествието станало на бул.“България“ в областния град на 27 декември около 13 часа. Пострадалата била прегледана в Спешното приемно отделение и освободена. Тестът за алкохол на шофьора отчел отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Водач, лишен от правоуправление, се движил с нерегистриран автомобил. Това установили джебелски полицаи по време на специализирана операция на 28 декември. Лек автомобил „Сеат“, управляван от 32-годишен, бил спрян за проверка по пътя от село Чакалци към Джебел. Моторното превозно средство било без регистрационни табели, а при направена справка станало ясно, че шофьорът е лишен от правоуправление и е в срок на изтърпяване на наказанието. Задържан е бил в полицейското управление. Работата продължава група „Охранителна полиция“.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини