Петима ранени преди час в катастрофа при ваканционно селище „Романтика”,Кирковско

Петима души са ранени преди час в катастрофа при ваканционно селище „Романтика”, Кирковско. Единият от пострадалите е със счупена ръка. Това съобщиха за Кърджали бг вести очевидци на инцидента. Той е и с много наранявания.

По наша информация са се сблъскали две коли и пострадалите са се возили в тях. Веднага на мястото на инцидента е пристигнала кола на полицията и екипи на Центъра за спешна медицинска помощ-Кърджали. Спешните медици, отзовали се на сигнала подаден на телефон 112 са от филиалите на ЦСМП във Фотиново,Бенковски и Чорбаджийско.

 В момента разследващи полицаи изясняват причините за инцидента , а медиците транспортират пострадалите.

В прессъобщение на Регионалния пресцентър на МВР в Кърджали публикувано по-късно се казва:

Тежко пътно произшeствие с шестима пострадали е станало в района на село Първица по главния път за ГКПП „Маказа” днес в 17,40 часа. По първоначални данни челно са се сблъскали „Нисан” и „БМВ”. Пострадалите са били транспортирани от екипи на Центъра за спешна помощ в кърджалийската болница. В момента мястото на произшествието е отцепено от полицейски сили на РУ-Кирково, екип на пожарната служба в Подкова се е включил в обезопасяването на катастрофиралите автомобили. Извършва се оглед от дежурна оперативна група. Движението се пренасочва временно през село Фотиново и село Домище. Образувано е досъдебно производство. Причините за пътното произшествие са в процес на изясняване.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини