Жена на възраст катастрофира с БМВ и избяга от местопроизшествието

Две са пътните произшествия в областта. Няма пострадали. При неправилно изпреварване в село Кирково 54-годишна с „БМВ“ блъснала странично „Нисан“. Произшествието станало вчера малко след 9 часа, а жената, управлявала лекия автомобил „БМВ“, напуснала мястото и била установена около 11 часа. Не е констатирана употреба на алкохол. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. При движение с несъобразена скорост в Кърджали 29-годишен водач на „Хонда“ изгубил контрол над управлението и се блъснал в паркиран „Фолксваген“. Пътният инцидент станал на 22 ноември около 3,30 часа, водачът напуснал, без да уведоми контролните органи и бил издирен вчера. Съставен е акт по ЗДвП.

Нерегистриран мотопед бил засечен от полицаи от РУ-Кирково. 32-годишен се придвижвал с моторното превозно средство в село Чакаларово и бил спрян за проверка на 24 ноември около 13 часа, при която било установено, че липсват регистрационни табели. Мотопедът е иззет и е на съхранение в РУ-Кирково. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“.

28-годишен управлявал автомобил след употреба на алкохол, установили служители на РУ-Кърджали. Около 3 часа тази нощ в областния град за проверка бил спрян лек автомобил „Мерцедес“. Тестът за алкохол на шофьора отчел 1,89 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за анализ. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е бързо производство по чл.343б, ал.1 от Наказателния кодекс.

Водач без шофьорска книжка е задържан в РУ-Крумовград, след като полицаи го установили да управлява лек автомобил. 27-годишен се движил с „Рено“ и бил спрян за проверка в града вчера около 12 часа. Шофьорът не представил свидетелство за правоуправление, а при направена справка станало ясно, че не притежава такова и вече е бил наказван за това деяние с влязло в сила наказателно постановление. Образувано е бързо производство по чл.343в, ал.2 от Наказателния кодекс и разследващ полицай продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини