Погром в Черноочене, размяна на обвинения между ДПС и ГЕРБ

    Сигнал за нарязани гуми на автобус, разбити врати на две помещения в Черноочене, счупени стъкла на три сгради на кметства в общината, е подаден тази сутрин в ОДМВР-Кърджали. Извършват се огледи. Образувани са досъдебни производства. Организирани са оперативно-издирвателни действия за установяване на извършителите.Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.Кърджали бг вести научи,че на място е директорът на Областната дирекция на полицията старши комисар Атанас Илков.

    Надявам се полицията и прокуратурата този път да си свършат работата. МВР трябва да работи усърдно, а не както по време на вота да пренебрегва сигнали. Това заяви на журналистически въпрос областния координатор на ПП ГЕРБ Цвета Караянчева. Тя посочи, че не прави чест на кмета на Черноочене Айдън Осман да се опитва да приписва инцидентите в общината на привърженици на ГЕРБ. Тя подчерта,че това е стил на Айдън Осман. Не приемам да се обвиняват активисти на нашата партия. Кой ще обясни защо снощи по улицата, където са се случили повечето от инцидентите камерите за видеонаблюдение са били изключени, попита риторично Караянчева. Тя каза, че ДПС си позволява арогантно поведение в общината. Такъв бил случаят с Комунига ,където в изборния ден избиратели, дошли от Турция обиждали хората, които не подкрепяли Движението.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ан
      анонимен
      3 0
      16:30, 29 окт 2019
      След таково размахване на пръст към полицията, ха кажете кой ще е виновен. Не Караянчева, разбира се, която повтаряше -страх, натиск и т.н. В едно село всички се познаваме и знаем , че всичко до отваряне на изборната кутия.Оставете полицията да си свърши работата. В момента не знаете какво ще е бяло или черно
    • 2
      Но
      Нонимен
      0 0
      17:20, 30 окт 2019
      Караянчева е същия илитерат като началникът си другаря Борисов.
    • 3
      Ни
      Никой
      1 0
      20:48, 30 окт 2019
      Това са децата на партията ГЕРБ,и са задържани!!!

    Още новини

    Последни новини