22 °C

Никола Чанев събра стотици привърженици на митинг с призив: „Време е за промяна!”

  Кандидатът за кмет на Община Кърджали Никола Чанев събра стотици привърженици на митинг в парк „Простор“ с призив: „Време е за промяна!”. Първата му изява като претендент за кметския стол предизвика силен и интерес. Да го чуят бяха дошли негови фенове дори от други общини на областта. Чанев избра за откриване на кампанията на ПП ГЕРБ парк „Простор“, чието спасяване се превърна в негова кауза. Кандидатът за кмет на ГЕРБ представи лично и 22-мата кандидати за селски първенци,издигнати от партията,както и пълна листа за общински съветници-41 общественици от община Кърджали.

    Откриването на кампанията на ГЕРБ за местните избори в община Кърджали бе истински празник. Тя бе предшествана от детски игри под мотото на известната песен „Детска планета“. Парк „Простор“ се изпълни с детска глъч. Децата получиха балони, имаха възможност да рисуват, пеят и танцуват.

    Излизането на сцената на Никола Чанев и неговият отбор от кметове на населени места и съветници бе предшестван от родопски раздумки , поднесени от актрисата Веселина Бабаджанкова. Акапелно Биляна Арсова изпълни химна на Република България. Появата на Никола Чанев и отборът на ГЕРБ бе приветствана с възгласи „Победа!”.

    Никола Чанев благодари на хората,които го срещат и изразяват подкрепата си, на обществениците застанали с имената и лицата си зад него,  на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева и на премиера Бойко Борисов. Тази подкрепа изисква отговорност от мен. Време за губене няма. През последните 16 години Кърджали не само тъпче на едно място, а върви назад. Време е не за прошка, а за промяна, подчерта Никола Чанев. Той бе категоричен, че новобогаташи тъпчат кърджалийци. Промяната е невъзможна без вашата подкрепа. Всички виждаме тъмните улици, дупките по тях, разбитите тротоари, замърсените паркове. Затова трябва да поемем пътя към промяната, натърти отново ораторът. Той се зарече, че с компетентна администрация и волево ръководство на общината може в кратки срокове като кмет да осъществи: За една година да се реши окончателно проблемът с уличното осветление; За една година нов начин на сметосъбиране и сметопочистване; За 1 ден изхвърляне от администрацията на тъмните кръгове, които източват общинските финанси; всяка година да се прави по една детска площадка в общината;  изграждане в рамките на мандата на нова детска градина в кв.„Възрожденци“; нови по-добре платени работни места в новата индустриална зона, отбеляза Чанев.

    Той бе категоричен, че Кърджали заслужава своите млади хора и те го заслужават. Затова и трябва да се спре разрухата. За това е нужна промяна. Гласувайте с №43 в интегралната бюлетина призова Никола Чанев.

    В конферентна връзка се включи председателят на Народното събрание  и областен координатор на ПП ГЕРБ Цвета Караянчева. Тя подчерта, че за първи път от 12 г.не е на откриване на предизборна кампания на партията. Пошегува се, че е под „домашен арест“, но бе категорична,че ще се включи в кампанията, като се възстанови. Непривично е за мен да говоря , без да в гледам в очите,подчерта Караянчева. Днес е началото на края на 16-годишното управление , обезобразило града ни. Всички го виждаме. Говоря ви като Цвета от Кърджали, като редова кържалийка от вашата улица,каза ораторката.Тя призова да се сложи край на партийно-клиентелисткото управление на общината. Никола е местен, честен, свестен, подчерта Цвета Караянчева. Тя посочи,че зад Чанев стои будното гражданско общество на Кърджали.Караянчева  благодари на кандидата за кмет, на кандидатите за кметове на населени места и за общински съветници,за поетата отговорност.

  Вие сте моята опора, дори когато съм далеч от вас, сподели Караянчева. Тя бе категорична ,че целта на ГЕРБ да спечели кметския стол в Кърджали, мнозинство в общинския съвет и 22 кметски места в населените места е напълно постижима и призова да се избере №43 в интегралната бюлетина.

  И за да бъде празника истински, той завърши с любимите песни на известната българска певица Тони Димитрова, която бе категорична , че Никола Чанев е бъдещия кмет.

  Георги Кулов

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Хороскоп за 21.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Сериозните занимания ще ви донесат полезни за бъдещето дивиденти, за това не отхвърляйте никакви предложения, но преди да се захванете с тях прецизирайте даденостите. На много от вас професионалните изяви ще помогнат на кариерата им, но преди това добре се подгответе. Пътуванията ще са успешни.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Твърде енергични сте днес и затова се чудите с какво най-напред да се захванете. Старайте се да не вършите неща, които не са конкретно свързани с работата ви. Моментът не е особено подходящ за разрастване на дейността ви. Възможно е да ви се наложи да пътувате. Не ставайте язвителни, ако събеседникът ви не влезне в тона ви.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Прекалено емоционални сте днес, но не позволявайте на чувствата да пречат на работата ви. Помислете добре върху възможностите си за успех и в случай, че те са минимални, променете тактиката. Бъдете по - оптимистично настроени, защото това, което идва ще ви носи много радост и позитивно развитие.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще се запознаете с нова информация, която ще внесе повече яснота в работата ви. Отговорно ще вземате решенията си и така ще ги реализирате. Периодът е подходящ както за самостоятелни изяви, така и за екипна работа. Ще получите повече, отколкото сте очаквали, което си е повод за празненство.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Договореностите ви ще бъдат издържани и в защита на интересите ви, ако се осланя на уменията си да убеждавате и тактично насочвате разговора в изгодна за вас посока. Ще постигнете напредък, не показвайте колебание. Пътуване в чужбина ще ви ангажира с организацията по него, но ще ви достави удоволствие и нови познанства.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С творчески подход ще пристъпите към новите си задължения, опитвайки се да ги приведете към познатите вече неща. Не действайте едностранчиво, търсете мнението на хората около вас и ги направете съпричастни на работата си. Ще задълбочите връзката си с някой, който силно ви привлича.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Повечето от вас ще посветят времето си на своите делови и бизнес-задачи. Заетостта ще изостри нервите ви, за това бъдете внимателни в общуването си. Понякога една дума казана не на място може да развали договорени вече неща. В любовната сфера ви очакват внимание, обич и новости.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С енергия и добри намерения ще започнете седмицата. От сутринта ще се заемете с онези въпроси, в които сте срещали затруднения. Близостта на човек, когото харесвате ще ви прави по-уверени и сигурни в работата ви. Това се забелязва, но нищо лошо, щом ви въздейства позитивно на мислите и повишава активността ви в добра посока. Приятелски жест на внимание ще ви зарадва.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще положите усилия да убедите някого в правотата на доводите си в името на по-добрите резултати. В тази връзка ще правите и промени в организацията, както и ще търсите нови възможности за изяви. Активността ви е видима дори за онези, които с безразличие ще намигнат и отминат.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Избягвайте да обсъждате личните си дела с професионалните си партньори. Това би ви изложило на риск, давайки им възможност да надникнат в личния ви свят. Влагайки повече фантазия и прилагайки способностите си ще впечатлявате с усета си към хармонията и ще се радвате на постигнатото от вас.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще продължите да работите върху задачите си, като наред с това ще търсите нови форми за изява на способностите си. Запознанства и приятелски сбирки ще разнообразят следобеда и вечерта ви. Романтичната ви връзка с човек от друга среда ще приключи без особени емоции.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще вземате делови решения, налагащи се от работата ви. Промените в плановете ви ще ви донесат повече отговорности и това няма много да ви се понрави. Разпределете част от задачите си върху другите участници в консумацията на благата. Намерете начини да се разтоварите от напрежението, развлеченията са позволени.
  21 окт 2019
  Последни новини