23 °C

ДПС в Джебел се страхува от независимия Сабахатин Гьокче, притиска симпатизантите му

  ДПС в Община Джебел се страхува от независимия кандидат за кмет Сабахатин Гьокче и притиска симпатизантите му. Активисти на Движението са се добрали до списъка с имената на положилите подписи за регистрацията на Гьокче като независим кандидат и ги притискат да не гласуват за него, твърдят джебелчани. Хора с власт от ДПС се опитаха да попречат на откриването на кампанията на Гьокче, като не разрешиха предизборно събрание в сградата на читалището на с.Мишевско. Те не дадоха възможност симпатизанти да се съберат в двора на детската градина на кв.„Изгрев“ на Джебел и да ползват пейките за провеждане на предизборна среща.

  За медиите поддръжници на Сабахатин Гьокче, подкрепили го с подписите си заявиха: През последните 20 години в Община Джебел имаше голяма концентрация на власт. В града имаше областен и общински лидер, депутат, евродепутат. Те говорят само за политика, а не полагат грижа за хората, не подобряват услугите, не проявяват уважение.Затова и стандартът на живот тук е като от 19 век-без канализация, без тротоари, без общински пътища, без вода. Това ли е подаръка за това,че джебелчани запалиха искрата на бунта за демокрация в България, питат местните хора.

  Ние с душа и сърце сме с теб, споделиха участниците в първите предизборни срещи на Сабахаттин Гьокче в Община Джебел, с които той откри предизборната си кампания. Първата среща бе в родното село на кандидата – Църквица. Последваха предизборни прояви в Мишевско, мах.Сипец, кв.„Изгрев“ на общинския център, Софийци, Плазище, Вълкович, Припек.Гьокче почете и мевлид в Душинково.

  Много съм доволен от разговорите с моите земляци. Те искат промяна. Разочаровани са от партии и партийци. Заредиха ме с много енергия и желания да постигнем основната си цел-да направим Джебел град – еталон. Те недоволстват,че не могат да живеят като съседите си от общините Ардино, Кирково, Неделино, Момчилград,сподели Сабахаттин Гьокче.

  Това което Общинска администрация направи за 20 години, Гьокче стори за 2 години, заявяват членове на инициативния комитет, издигнали го за градоначалник.

  Те подчертават, че независимия кандидат за кмет печели подкрепа с ясните си послания към жителите на Община Джебел. Неговите приоритети са канализация; асфалтиране, водоснабдяване,  здравеопазване. Гьокче е твърдо решен да направи център за почивка на джебелчани на минералния извор, както и да доведе минерална вода до града. Категоричен е , че ще назначи фелдшер, който по график ще обикаля населените места и ще преглежда земляците му.

  Има много възрастни хора,които живеят сами и имат нужда от здравеопазване. Това ще бъде грижа за тях. Те не трябва да се чувстват изоставени, след като цял живот са работили за тази страна, подчертава Сабахатин Гьокче.

  Кърджали бг вести

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!

  Хороскоп за 21.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Сериозните занимания ще ви донесат полезни за бъдещето дивиденти, за това не отхвърляйте никакви предложения, но преди да се захванете с тях прецизирайте даденостите. На много от вас професионалните изяви ще помогнат на кариерата им, но преди това добре се подгответе. Пътуванията ще са успешни.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Твърде енергични сте днес и затова се чудите с какво най-напред да се захванете. Старайте се да не вършите неща, които не са конкретно свързани с работата ви. Моментът не е особено подходящ за разрастване на дейността ви. Възможно е да ви се наложи да пътувате. Не ставайте язвителни, ако събеседникът ви не влезне в тона ви.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Прекалено емоционални сте днес, но не позволявайте на чувствата да пречат на работата ви. Помислете добре върху възможностите си за успех и в случай, че те са минимални, променете тактиката. Бъдете по - оптимистично настроени, защото това, което идва ще ви носи много радост и позитивно развитие.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще се запознаете с нова информация, която ще внесе повече яснота в работата ви. Отговорно ще вземате решенията си и така ще ги реализирате. Периодът е подходящ както за самостоятелни изяви, така и за екипна работа. Ще получите повече, отколкото сте очаквали, което си е повод за празненство.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Договореностите ви ще бъдат издържани и в защита на интересите ви, ако се осланя на уменията си да убеждавате и тактично насочвате разговора в изгодна за вас посока. Ще постигнете напредък, не показвайте колебание. Пътуване в чужбина ще ви ангажира с организацията по него, но ще ви достави удоволствие и нови познанства.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С творчески подход ще пристъпите към новите си задължения, опитвайки се да ги приведете към познатите вече неща. Не действайте едностранчиво, търсете мнението на хората около вас и ги направете съпричастни на работата си. Ще задълбочите връзката си с някой, който силно ви привлича.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Повечето от вас ще посветят времето си на своите делови и бизнес-задачи. Заетостта ще изостри нервите ви, за това бъдете внимателни в общуването си. Понякога една дума казана не на място може да развали договорени вече неща. В любовната сфера ви очакват внимание, обич и новости.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С енергия и добри намерения ще започнете седмицата. От сутринта ще се заемете с онези въпроси, в които сте срещали затруднения. Близостта на човек, когото харесвате ще ви прави по-уверени и сигурни в работата ви. Това се забелязва, но нищо лошо, щом ви въздейства позитивно на мислите и повишава активността ви в добра посока. Приятелски жест на внимание ще ви зарадва.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще положите усилия да убедите някого в правотата на доводите си в името на по-добрите резултати. В тази връзка ще правите и промени в организацията, както и ще търсите нови възможности за изяви. Активността ви е видима дори за онези, които с безразличие ще намигнат и отминат.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Избягвайте да обсъждате личните си дела с професионалните си партньори. Това би ви изложило на риск, давайки им възможност да надникнат в личния ви свят. Влагайки повече фантазия и прилагайки способностите си ще впечатлявате с усета си към хармонията и ще се радвате на постигнатото от вас.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще продължите да работите върху задачите си, като наред с това ще търсите нови форми за изява на способностите си. Запознанства и приятелски сбирки ще разнообразят следобеда и вечерта ви. Романтичната ви връзка с човек от друга среда ще приключи без особени емоции.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще вземате делови решения, налагащи се от работата ви. Промените в плановете ви ще ви донесат повече отговорности и това няма много да ви се понрави. Разпределете част от задачите си върху другите участници в консумацията на благата. Намерете начини да се разтоварите от напрежението, развлеченията са позволени.
  21 окт 2019

  Случаен виц

  Последни новини