"Глас народен" издигна арх. Белевски за кандидат за кмет на Хасково

Кандидатурата на архитект Веселин Белевски за кандидат за кмет на община Хасково вече е факт. Той е издигнат от ПП „Глас народен“.

Белевски е първият официално регистриран в Общинската избирателна комисия за участие в местните избори на 27 октомври. Той е архитект, музикант и художник, но е популярен в Хасково с изработката на китари.

Белевски е водач на листата, в която са регистрирани още шестима кандидати за общински съветници. Това са адвокат Божидар Иванов Колев, Яна Тенчева Банева, Ицо Вълканов Христов, Левент Бейсим Насуф, Димо Тодоров Абаджиев и Николай Живков Тодоров.

Настоящият кмет на Въгларово Атанас Ванчев Атанасов е регистриран като независим кандидат за управник на хасковското село. Той е издигнат от инициативен комитет.

Регистрацията на кандидат-кметовете и съветническите листи продължава до 24 септември.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    Мн
    Много архитекти
    23 -6
    20:12, 20 сеп 2019
    Много добра листа. Браво! Нека да има понече архитекти в общинския съвет.
  • 2
    Ма
    Мандолински
    31 -7
    21:43, 20 сеп 2019
    Ако имаше гражданско общество в Хасково шансовете на Белевски биха били сериозни да стане кмет или поне общински съветник. Знам, че мнозина биха ми опонирали, обаче... По-състоятелен ли е послушкото Дечев- кандидат на ГЕРБ? Или Стоев от БСП, който е поредния пожертван кандидат на БСП. Ами по-малко ли идиотско излъчване има Добри Беливанов дето не може и една китара да направи? Повече ли е с ума си един Шалапатов, който няма и образованието на архитекта? Или пък Георги Пеев, който е с квалификацията на леличка в детска ясла. Щом този човек има самочувствието да се кандидатира за кмет нещата са много страшни, но не заради неговата особа, а заради хората с някаква политическа биография , които Белевски определено надмогва.
  • 3
    Жо
    Жорето
    1 -10
    23:15, 20 сеп 2019
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 4
    Ст
    Стар Хасковлия
    21 -3
    08:54, 21 сеп 2019
    Жалко, че в Хасково вече няма истински кореняци граждани, а градът се напълни с "гелмета" и "потурнаци" от селата и Балкана. Иначе Веско щеше да ги разбие от раз. Кмета и общинските съветници трябва да живели най-малко 50 години в Хасково за да познават и милеят за този град. Жалко за хилядолетно Хасково. Превърна се в поредния умиращ град на държавата.
  • 5
    Ха
    Хасковлия
    15 -5
    09:31, 21 сеп 2019
    Белевски е с класи над всички останали, но жалко. Градът е пълен с гелмета, хора с един пръст чело, тъпи и прости, селски бръмчалки, а старите хасковлии, интелектуалци, обичащи града си са в малцинство. Белевски заслужава поздравления за смелостта да се кандидатира в среда на потурнаци, ******и, джамбази, крадци и простаци. Все пак чудеса стават. Успех.
    • Ка
      Като
      3 0
      08:06, 22 сеп 2019
      ти гледам речника,ебати интелектуалеца си:)А за Весо-може да е свестен,ама за партията на пр*****о Светльо Витков няма да гласувам!
  • 6
    Го
    Гост1
    13 -4
    09:31, 21 сеп 2019
    Аз мисля че най-добре е да издигнем Т.Лил той и без друго си управлява града поне да е наяве.Какво ще каже хасковската общественост ?
  • 7
    Се
    Сервитьор
    5 -7
    10:19, 21 сеп 2019
    Градът е негов и настъпи времето келнерът да управлява официално града. Успешен бизнесмен е може да обедини всички партии бизнес сдружения, доказа че има повече умствен багаж от кукловодите си.
  • 8
    Ка
    Касабалия
    2 0
    14:51, 21 сеп 2019
    Браво , Граждани !
  • 9
    Ня
    Някой
    6 -1
    18:05, 21 сеп 2019
    Имам по-добро предложение за новия кмет : Тоско - всички го познават или Снежка Гарабед.

Случаен виц

Последни новини