12 °C

МВР погва шофьорите през почивните дни за алкохол, наркотици и книжки

  Полицията затяга контрола по пътищата в Хасковска област от петък във връзка с наближаващите три почивни дни, сред които Денят на Независимостта на България - 22 септември. Това съобщи старши инспектор Здравко Иванов - началник група в сектор "Пътна полиция" в Хасково.

  В тази връзка са проведени срещи с представители на местната власт, изготвени са планове за нормалното протичане на мероприятията за празника. Проведени са срещи и с представители на частна охранителна дейност с цел предотвратяване на престъпления и противообществени прояви, за да се осигури безопасността на гражданите, заяви Иванов.

  Планирани са специализирани полицейски операции за употреба на алкохол и наркотички вещества, както и за наличие на шофьорски книжки. Акциите ще бъдат проведени вечерта в петък и в събота. Ще бъдат въведени в употреба всички налични технически средства за контрол на скоростта.

  Предвид очаквания трафик по време на трите почивни дни са предвидени полицейски екипи, които да дежурят на ключови места, предимно в зоната на граничния пункт "Капитан Андреево".

  В два от следващите дни ще бъде ограничено движението на тежкотоварни автомобили с максимално допустима маса над 12 тона. Забраната за движение важи за магистрала "Марица" и републиканската пътна мрежа на 20 септември в интервала от 16 до 20 часа и на 23 септември в интервала от 14 до 20 часа. Целта е безпроблемно преминаване на останалите автомобили.

  Анета Кутелова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (18)

  • 1
   Гю
   гюро
   63 -5
   17:16, 19 сеп 2019
   кого плашиш бе, хората ще ти повярват когато погнете неправилно спрелите автомобили пред ресторант пещите, пред 2 и 3 поликлиника, и много други места. полицията в хасково само гледа да слага камери по пътя хасково д-град и да стоят по цял ден до тях и да ги пазят. един охранител на обект повече работа върши от полицая.
   • Го
    Гого
    14 -13
    18:40, 19 сеп 2019
    Веднага си привикан другарю..🤣
   • Аз
    аз
    4 -1
    09:21, 20 сеп 2019
    Няма да е лошо да направят една акция и на пистата между Шел и Микража (и в двете посоки) по "В.Левски". Ще напълнят хазната за 2 часа.
   • Ан
    Анонимен
    2 0
    18:14, 20 сеп 2019
    А така ва
  • 2
   Ис
   истински българин
   50 -3
   17:59, 19 сеп 2019
   Мамалигите карат със 120 км в час по околовръстното на Димитровград а оня ***** с камерата снима българите дето карат със 70 км на знака 60 км на изхода от града. Пфуууу , срам ме че съм българин ще взема да туря едни мамалигарски номера на пежото и ще джиткам със 120 без да ми пука от униформените плюнчовци. Много сте ербап само на нещастни "работещи бедни" българи и живеещи на ръба пенсионери. Натисни мамалигата и му вземи 200 евро пък ако искаш си ги тури в джоба , важно е мамалигата да уважава законите в българия , а не да се ебава с униформени и държавни служители.
  • 3
   Ha
   Haha
   33 -3
   18:17, 19 сеп 2019
   Забравили сте да пишете в колко часа и къде ще са патрулите...
  • 4
   Г-
   Г-н Михайлов
   31 -9
   19:24, 19 сеп 2019
   Смешници!!! Правилно народа ви нарича мишоци!!! Криете се по сенките, по селата дебнете кой кара без фарове и колан, вземате рушвети, няма ви където трябва да сте, с една дума- некадърници и мързеливци сте! От Цанкувото и Чобанувото до последния редник всички сте дупедавци и гъзолизци на властта!!!
   • Де
    Депресирания
    11 -11
    20:36, 19 сеп 2019
    Г-н Михайлов, не забравяй, че преди време и ти беше част от МВР... После като излезе навънка съвсем даде на късо, зарит си от наказателни дела и се говори, че толкова си бил потиснат и депресиран, че змея и с кран не можело да бъде вдигнат... ;)
   • Г-
    Г-н Михайлов
    13 -9
    20:52, 19 сеп 2019
    Да Путьо, МВР но на друга Република!!! Никога на ДС, на ДуПиСе. БКП или ГРОБ и винаги съм си изпълнявал дълга, за което ми е било заплащано, а ти бухай като глух петел на мутрите, мълчи си и плащай уранова вода по 3левчета кубика, носи си въшливата униформа и чаааааакай пенсийка от 3000лв- може би някой ден! Успехи Помаков!!!
   • Г-
    Г-н Михайлов
    6 -9
    21:01, 19 сеп 2019
    И не забравяй, има една приказка- “ Кръстник, на чужд гроб недей да плачеш, че не знаеш как е погребан и къде му е к....а и къде му е главата!“
   • Ед
    Еди-дилъра
    3 -1
    00:57, 20 сеп 2019
    ***** ти ли си а
  • 5
   Пи
   Питам и отговор не искам...
   26 -2
   21:45, 19 сеп 2019
   Въпрос:
   Защо всичката Ви работа е кампаниина бе господа полицаи?
   Няма ли начин контрола да е постоянен?
   Не знаете ли, че от кръчми и дискотеки всяка вечер карат пили много хора?
   Не знаете ли лафа? Ше са опраа кат ма фанат...се ше намера артик в полицията
   Защо не Ви плащат само на кампаниите? Не за друго, нищо лично, но оставяте впечатление, че през другото време само спрягате глагола, мотам се.
   • Ди
    Дидо
    17 -1
    02:55, 20 сеп 2019
    Абсолютно точно!И аз това се чудя.Ако работеха както трябва щеше да има милиони в хазната от неправилно паркиране например.
  • 6
   Иф
   Ифо
   16 -1
   02:58, 20 сеп 2019
   Работят като информационна агенция!Другия месец започва кампанията за зимните гуми!Пък кога ще са извън кампания и ще свършат работа....?
  • 7
   Ня
   Някой
   8 -1
   08:28, 20 сеп 2019
   Кой е този г-н Михайлов? Някой може ли да ми каже, много ми е интересно. Познавам един Михайлов който е шеф на Психото в Болярово, но не вярвам да е той - - - защото той има мозък колкото една кокошка.
   • Г-
    Г-н Михайлов
    0 0
    20:57, 20 сеп 2019
    Обърнете се към Дрогирания- пардон Депресирания, той може да ви отговори с точност, ако ли не питайте съпругата или сестра му, те “разбират от змейове и кранове“, най-добре те го повдигат!!!
  • 8
   На
   Наблюдател
   13 -5
   08:40, 20 сеп 2019
   Здравко,Здравкоооо,язък че си завършил Академията.Колко служби смени и за никакъв чеп не ставаше.Първо в криминална,където едва те изтърпяха,защото жив агент не успя да видиш,второ....и олиза **** на когото трябва и хоп в КАТ,та и старши инсектор!Разкарваш се в града с такова самочувствие,все едно е твой.Споко,ще дойде време когато ще съжаляваш за поведението си.
   • Ва
    Валка
    5 -8
    11:24, 20 сеп 2019
    Ти палячо на Здравко не можеш и на малкия пръст да му се качиш.Нито като човек нито като професионалист.Това е човека който най малко ще лиже на някой....Айде като не познавате човека да не коментирате.Завистлив народ сте и това е.

  Хороскоп за 27.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Уверени в правотата на мислите си, ще поставите условие пред онези, с които работите за конкретни изпълнения и обвързаности, които ще променят резултатите ви, но в положителна посока. По този начин ще продължите спокойно напред, със защитени интереси и добре свършена работа.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днешните ви ангажименти ще ви срещнат с нови и интересни хора. Ако дейността, с която се занимавате е в сферата на услугите, изгледите за успех нарастват значително. Трудно ви е да откажете помощ на ваш близък, колкото и да сте затрупани с работа. Успявате да постигнете желаното при преговори, които отдавна водите.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Трудностите ви не са непреодолими, но ще ги решите по-леко, ако потърсите съдействие. Вървите в правилната насока, нужно е още време и търпение. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават. Не си давате сметка, че без тяхната енергия не бихте стигнали до там, където сте.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате енергия, но не пренебрегвайте прекалената си натовареност. Работата ще ви погълне и това няма да се хареса особено на интимният ви партньор. Изяснете чувствата си, споделяйте повече време заедно. Финансова договореност ще повиши доходите ви.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Сблъсквайки се с професионални и финансови проблеми, ще търсите начини за решаването им. Затрудненията ще ви мотивират да се мобилизирате и в тази връзка ще покажете не проявени до сега достойнствата на характера си. Избягвайте конфликтите, за да не разпилеете енергията си напразно.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Неразрешени служебни въпроси ще ви подтикнат да изразите по-ясно позицията си и да приключите с тях. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна в организацията на работното място или общият ви бизнес. Не пренебрегвайте мнението на колегите си и не се дистанцирайте, за да вървят по-гладко нещата ви.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Емоционални пристрастия ще ви тласнат към човек, който меко казано не ви заслужава. Не позволявайте на чувствата да замъглят разума ви и бъдете прагматични. Имайки адекватно поведение към случващото се наоколо, ще получите предимство в предстоящи събития. Ако от вас се очаква отговор – на бързайте, помислете.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Делата, които сте планирали да се осъществят бързо, ще се забавят не по ваша вина. Оставете настрана вълненията на колега, който се опитва да ви натоварва с проблемите си. Едва ли можете да му помогнете, а и по-скоро той ще ви попречи да свършите част от своите намерения.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Текущи проблеми ще ви поставят в условия да избирате една или друга възможност за решаването им. Пряката ви заетост също ще ви ангажира и по-малко време ще ви остава за личен живот. Доверете се на хората край себе си и не търсете причини да разваляте вече договорени условия.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Проявената инициатива днес ще даде резултати, очакват ви ползотворни срещи и постигане на договорености. Доказване на професионални качества и други придобивки. Развитията в личния ви живот ще продължат и занапред, въпреки, че някои от вас не мислят така. Не са изключени здравословни неразположения, вземете мерки.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Възползвайте се от благоприятната обстановка, притесненията ви ще отпаднат и ще покажете най-доброто. В личен план ще си задавате много въпроси, за цената на успеха, за любовта и други не по-малко важни неща за вас.
  27 яну 2020
  Последни новини