Побойник отнесе глоба, двама други в ареста-налитали на полицаи

 С Решение на Районен съд Момчилград е наложено административно наказание „глоба” в размер на 100 лева на 46 годишен жител на града, който на 24.07.2019 г., в заведение за обществено хранене, нанесъл удар в областта на главата на свой съгражданин.

На територията на област Кърджали са възникнали 5 ПТП. При 4 от тях, без опасност за живота са пострадали 4 гражданин. След преглед, един от пострадалите е оставен за наблюдение в болнично заведение. При едно от ПТП, водач на мотоциклет е употребил алкохол – 0.77 промила. На виновните водачи са съставени АУАН по ЗДвП.

            В РУ Кърджали за срок до 24 часа са задържани 2 жители на с.Петлино, отправили на 28.07.2019 г. обиди и закани спрямо полицейски служители, изпълняващи задължения по служба, във връзка с получен сигнал за скандал. Задържаните замеряли с камъни служителите на МВР. По случая е образувано бързо производство.

На 27.07.2019 г., при извършени в хода на СПО в гр.Кърджали, полицейски проверки на товарни автомобили, служители на РУ са установили 3 случая на транспортиране на - 8 телета; 8 овце, 1 крава и 1 муле; и 3 крави, без съответни документи. Уведомена е ОБДХ за отношение.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини