18 °C

Майка вини каякари за побой над сина й в Кърджали

  Майка вини каякари за побой над сина й в Кърджали. Светла Сапунджиева подаде жалба до директора на Областната дирекция на МВР-Кърджали срещу наши състезатели по гребане за това, че на 12 юни в 17,50 ч.до училище „Отец Паисий” са нанесли побой над  сина й Филип Сапунджиев. Майката освидетелства сина си и смята да търси справедливост от закона.

   В жалбата си до МВР Светла Сапунджиева твърди, че изявената ни надежда в спорта  Г.У. е виновник за мелето. Служител на МВР, който в момента не е бил на дежурство е разтървал момчетата. Светла Сапунджиева пише в жалбата си още, че е заварила сина си „…целият в кръв, носът му беше подут, по тялото имаше много белези…” Тя се обадила на телефона за спешни повиквания 112.Дошли патрулка и линейка. Филип Сапунджиев бил откаран от екипа на ЦСМП-Крджали.

    Светла Сапунджиева твърди, позовавайки се на сина си,че участници в саморазправата са били и деца на полицаи.

    Областна дирекция на МВР-Кърджали ще извърши щателна проверка на случая. Ще бъдат проверени всички твърдения в жалбата. Това заявиха за Кърджали бг вести от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

  Георги Кулов

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (18)

  • 1
   Ге
   Гецата
   18 -1
   07:38, 15 юни 2019
   Лично познавам това малко леке,Филип,убеден съм,че той е предизвикал скандала,защото съм присъствал на 2,3 саморазправи в които,Филип е провокатор на саморазправите,негов братовчед тогава го дръпна настрани,да не яде пак шамарите,това дете се дрогира и ходи да се заяжда със негови връстници,за да се прави на тежкар,Филип пред момичетата.....!!!!!
  • 2
   В
   В
   12 -1
   08:28, 15 юни 2019
   Малко му е на малкиа леш трябва и лудата майка да набиат
   • Ви
    Виден
    0 -6
    20:07, 15 юни 2019
    Добро щеше да е да си напишеш името, когато използ... Виж коментара
  • 3
   Сл
   Сл
   12 -2
   08:47, 15 юни 2019
   Този каекар трябва да го наградят че е пребил този гнусен нарко зависим пласйр на наркотици
   • Ви
    Виден
    3 -6
    20:14, 15 юни 2019
    Пише се каякар, а другата думичка е пласьор. Добре е отново да ходиш на училище. Часовете по Български език ще ти се отразят добре.
  • 4
   Ни
   Николай авто борса
   9 -4
   09:25, 15 юни 2019
   Майката може да само да надуе свирката за това става
   • Ди
    Диди
    1 -1
    19:50, 15 юни 2019
    Тя ако ставаше за това нямаше да пребит синът и боклук такъв
   • Ди
    Диди
    0 -2
    19:54, 15 юни 2019
    Тя ако можеше нямаше да пребият синът и бе наркоман долен
  • 5
   Св
   Светла Сапунджиева
   5 -11
   10:57, 15 юни 2019
   Авто борса, само да ти кажа, че ако надувах свирки... Виж коментара
  • 6
   Рс
   РС
   11 -1
   12:24, 15 юни 2019
   Спортистчето е направило услуга на всички ни в крайна сметка пребития е долен наркоман който се прави на голяма работа докато не се стигне бой. И поради тази причина не е бит за пръв път
  • 7
   Тр
   Тракториста
   10 -1
   15:46, 15 юни 2019
   Заслужил си го е най вероятно С държанието си доста пъти е предизвиквал и други. А така наречената му майка вместо да ходи нощем по кръчмите като разпрана да вземе да си повъзпита синчето
   • Ма
    МАЙКА
    6 0
    16:14, 15 юни 2019
    Късно е вече, късно е!!!!!!
  • 8
   Ди
   Диди
   1 -1
   19:58, 15 юни 2019
   Тя ако можеше нямаше да пребият синът и бе наркоман долен
  • 9
   Пи
   Пич
   4 -2
   20:03, 15 юни 2019
   Всички коментари са за майката. Явно много си падате по нея.
  • 10
   Де
   Десислава
   2 -14
   20:24, 15 юни 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Чо
    Чоки
    7 0
    10:00, 17 юни 2019
    Разгледах ФБ профилa на така нареченото "най-кроткото, възпитано и разбрано момче". Сигурно аз не познавам кротки и възпитани хора, не познавам и самият Филип. .... Но кротките и възпитаните не се снимат пред патрулки докато показват среден пръст. Също така нямат профилни снимки с масур в устата, при все че това е преследвано от полицията. Бас ловя, че при една при една проверка от МВР за шофиране под влияние и дръг теста ще светне за ТХЦ, а най-вероятно и за други субстанции. Не твърдя, че пушенето на трева те прави лош човек или че задължително всички пушещи трева употребяват по силни наркотици, но афиширането на тези дейности ми говори друго. Познавам доволно количество хора, пушещи трева и с ръка на сърцето твърдя, че проблемните от тях са под 10%, като те си бяха проблемни и преди да започнат да пушат, просто такова им е възпитанието. Момчето се е приело за голямата работа, над закона е, кара ... извинете ... лети ниско с гоуфа.

    Не изключвам варианта и спортистчетата да са го набили. Това, че са спортисти също не ги прави читави хора. Много вероятно е да ги е "запалил" и те да са му се отблагодарили за тази услуга. Много вероятно е да е някой друг да му е "благодарил", а той да е казал на майка си, че видите ли точно тия са го нашамарили. И тя естествено вярва на него, нали му е майка.

    Тъй като взех да се отплесвам сприрам до тук с две малки допълнения:
    1. Кротките, възпитаните и разбраните не се въвличат в ръкопашни схватки;
    2. До Деси: ако "Филип е най-кроткото ......, КОЕТО ПОЗНАВАШ" е добре да разшириш кръга си от приятели, защото си представям какви са другите, които не са кротки.

    Лек ви ден на всички,

    П.С.: това са си мои разсъждения не сте длъжни да се съобразявате с тях, както аз не се съобразявам с коментари, които по мое мнение са очевидни глупости.
  • 11
   Ди
   Дида
   0 -4
   09:13, 18 юни 2019
   Чичолин или Чичолина колко професионален коментар!... Виж коментара
  • 12
   Гу
   Гуги
   0 -4
   09:18, 18 юни 2019
   Чочо, Чичолина да размахва среден пръст пред полиц... Виж коментара

  Хороскоп за 18.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Отстоявайте позициите си и не приемайте по-малко, отколкото смятате, че заслужавате. Полагате много усилия, които скоро ще бъдат възнаградени. Вие знаете, че не винаги е възможно да угодите на всички и няма защо да се ядосвате от това. Притежавате особен чар, с който омайвате мнозина от обкръжението си.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Професионалните ви ангажименти ще ви застигнат днес, но това няма да развали настроението ви. Настроени сте за подвизи на деловия фронт и предизвикателствата само ще изострят апетита ви за по-големи печалби. Не допускайте прекомерната предпазливост да ви попречи.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Много от задачите ви са срочни и не търпят отлагане, започнете деня си с тях. Новостите навлизат в живота ви, готови ли сте за тях? Отговорностите ви нарастват и времето за лични занимания намалява. С малко познати хора ще изградите добри взаимоотношения и това ще ви носи удовлетвореност.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Чудесен ден за всички представители на зодията. Онези от вас, чиято работа е свързана със срещи с много хора ще имат доста интересни контакти и ще получат полезна за дейността им информация. Очакват ви приятни мигове и в любовта.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Финансово възнаграждение ще подобри бюджета ви и ще ви помогне да планирате почивните дни. Повечето от вас ще се радват на внимание сред колегите си. Суетата, свързана с предстояща изява ще отстъпи място на осмислено поведение и подготовка. Вечерта посветете на любовта, ще откриете за сетен път силата на споделената връзка.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Отговорното ви поведение и отношение към работата ще определя в голяма степен бъдещите ви ангажименти. Ще получите добра оценка, но в стремежа си да сте сред водещите ще отидете и по-далече. Приятелско събиране ще ви срещне с хора, с които не сте се виждали от дълго време. Ще се радвате на взаимното си внимание и добри чувства.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  В старанието си да свършите всичките си планирани задачи, ще подминете други, считайки ги за маловажни, но може да сгрешите. Обърнете внимание на здравето си и не пропускайте да посетите лекаря си, ако се чувствате отпаднали и без тонус. Ще получите добър съвет от приятел, както и насока към печеливша дейност.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще се възползвате от всяка възможност, за да реализирате намеренията си по-скоро. Ще се съобразявате основно със себе си, позицията ви е ясна и я следвате безусловно, но внимавайте да не засегнете нечии интереси. Доверявате се на собствената си преценка и приемате това, което считате за правилно, но дали е така от гледна точка на другите.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не се изненадвайте, ако околните ви възприемат погрешно. Ако наистина желаете това, което показвате, непременно се борете за него. Ще получите предложение, което може да е свързано с финансово обвързване. Преценете добре плюсовете и минусите преди да вземете окончателно решение.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Професионални и семейни ангажименти ще ви създадат доста напрежение днес. Запазете добрия тон, така ще можете да разчитате и на подкрепа, и на повече съсредоточеност в работата си. Измъчва ви мисълта за раздяла, но не бива да избързвате. Дайте още един шанс на човека, довел ви до това безумно решение. Със сигурност го заслужава.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се изненадате днес от многобройните шансове, които ви се откриват от различни страни. Иска ви се да опитате късмета си на възможно най-много места, но това може само да разедини енергията ви и в крайна сметка да не останете доволни от свършеното. Преценете най-добрите си възможности и се възползвайте от тях. Близките ви дават ценни съвети.
  18 окт 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Не очаквайте друг да се погрижи за развлеченията ви, вземете нещата в свои ръце и ще направите деня си приятен. Ще срещнете разбиране в работата си и с пъргавия си ум ще организирате бързи печалби, за себе си и останалите участници. Запознанство ще привлече вниманието ви върху някого, с когото може да имате сериозна връзка.
  18 окт 2019
  Последни новини