Кошмар за стопаните на кафеавтомати в Кърджали, 8 апарата разбити за една нощ

Нови пет автомата за кафе са били разбити от две малолетни момчета, установиха криминалисти от РУ-Кърджали. След последните разкрития броят взломените машини в областния град на 8 юли срещу 9 юли стана осем. На извършителите на противообществените прояви беше оказана полицейска закрила за срок до 48 часа. Работата по случаите продължават сектор „Криминална полиция“ и инспектори от Детска педагогическа в РУ-Кърджали.

За нарушена заповед по Закона за защита от домашно насилие 46-годишен е задържан в РУ-Кърджали за срок до 24 часа. Заповедта била издадена от Районния съд в полза на 46-годишна жена. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Проверка за съставен неистински частен документ се извършва в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОД на МВР-Кърджали. В сектор „Пътна полиция“ бил представен фалшив договор за покупко-продажба на моторно превозно средство. Работата по изясняване на случая продължава.

Четирима са били задържани в РУ-Кърджали по заявителки материали по чл.212, ал.1 във връзка чл.20, ал.4 от Наказателния кодекс. Задържаните, които са трима мъже на 30, 31 и 47 години и жена на 34 години, са разпитани и освободени.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини