24 °C

Премахват опасната ограда на бившата казарма през юни

Изображение 1 от 2

  Главна дирекция „Инфраструктура на отбраната“ е предприела процедурни действия за премахване на опасната ограда на имот 1493 Б в Хасково, който е с отпаднала необходимост за Българската армия. Планирано е през юни да се извърши физическото премахване на оградата и обезопасяването на района. Това отговориха на запитване на Haskovo.net от Министерството на отбраната по повод читателски сигнал, в който хасковлии твърдят, че оградата на бившата казарма е опасна и може падне върху минувачи по улица "Елешница" в областния град.

  От Министерството на отбраната допълниха, че цялостен оглед по състоянието на имота е извършен през януари 2019 г. Назначена е комисия, която да огледа, освидетелства и бракува опасните строежи в имота. От община Хасково са поставили обезопасителни ленти.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   🇧🇬
   🇧🇬
   4 -26
   11:35, 23 май 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • До
    Дорчо
    5 -3
    17:29, 23 май 2019
    Те така водеха и преди президентските избори, ама после хлъц.
  • 2
   Ге
   Герб, мерб тва е
   19 0
   12:40, 23 май 2019

   Институциите не работят.Хората се жалват, никой не обръща внимание.Интересуват ги само изборите и приказват ли приказват.Трябва да стане достояние на медиите нещо че чак тогава да ги досрамее че не си гледат работата и да идат да го оправят.Серсеми.Няма държава.Има само партии, които печелят пари и си пълнят джобовете от корупция.Няма стратегии за нищо.Никой не прави нищо и дори темата не се обсъжда как да задържим младите тука.Интересуват ги само еврофондове и колко пари ще се отчетат и колко ще могат да се открадат.Въобще не се интересувам от никакви избори колкото и да се опитвате да плямпате по телевизията или по сайтовете.Никой не се интересува от вас.Ние с вас не живеем в една държава.

   • 🇧🇬
    🇧🇬
    2 -11
    13:34, 23 май 2019
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Ис
    Историче
    9 0
    14:25, 23 май 2019
    На изборите няма да гласуват екзактите и алфите, а ние българите. Търси си после защо са те вързали като шапшал.
   • 🇧🇬
    🇧🇬
    3 -14
    14:42, 23 май 2019
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 3
   Вс
   Всевишния Кенанец
   8 0
   16:00, 23 май 2019
   чудесна е , съборете я и я преместете към кв.Република ..там и без това живота протича в XV век с някои екстри като електричество и сателит...Да заградим орките и да ги запалим!!!!

  Хороскоп за 19.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще срещнете неразбиране и това ще създаде пречки. Приемете всяка подкрепа, не се лишавайте от предлагащи ви се улеснения. Отношенията ви с привлекателна за вас личност ще се развият според желанията ви. Нужно е още малко време преди да откриете взаимно чувствата си. Не предизвиквайте събитията с настойчивото си поведение.
  19.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не ви очакват препятствия при деловите ви ангажименти, а пък и партньорите ви са позитивно настроени. В личен план можете да направите нещо ново, с което да зарадвате любимия си човек. Повярвайте на грижите му и повече не подлагайте на съмнение усилията му да ви прави щастливи.
  19.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Пътувания, срещи или творчески търсения са сред нещата, с които предстои да се занимавате днес. Предложение за работа по нов проект или друга добра възможност ще насочи интереса ви в избраната от вас сфера. Но също така са възможни разминавания с хора, които не мислят като вас. Бъдете търпеливи.
  19.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Периодът на затишие скоро ще свърши. За това не пропускайте да наваксате всичко онова, за което не ви достигаше време до сега. Радвайте се на деня, защото ще ви направи щастливи с присъствието на любим човек или нова придобивка. Ще имате настроение за забавления и романтични закачки.
  19.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Придържайте се към програмата си днес и избягвайте рисковани инициативи. Денят не е подходящ за дръзки постъпки и мащабни начинания. Вероятността да не успеете, ако решите да ги предприемете е значителна. Личния ви живот и по-точно отношенията с любимия човек или пък желана от вас личност са източник на приятни емоции и ви носят пълно удовлетворение.
  19.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Поставяте си много задачи и времето може и да не ви стигне, но ентусиазмът ви е налице. На първо време се погрижете за здравето си - вашето и на близките ви. Финансови затруднения ще охладят желанието ви за харчене, както и могат да се явят препятствия по отношение на предстоящо пътуване.
  19.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Нерешени проблеми от миналото ще ви напомнят за себе си. Повече няма да отлагате и ще им се посветите, този път успешно. По-малко занимавайте околните със себе си, освен, ако няма да ги зарадвате с нещо приятно. Финансовите ви дела търпят развитие, за някои в положителна посока. Прагматичният ви подход дава резултати.
  19.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Бъдете по-ограничени и ще избегнете по-сериозни недоразумения в дома и семейството. Не се обвързвайте с нищо свързано с много хора. Помислете над стореното до тук и направете план за идните дни. Не съжалявайте за миналото. Времето днес е подходящо за усъвършенстване. Не се поддавайте на фалшиви емоции и лесно печелене на пари. Знаете истината за безплатните обеди. Помислете си кое си струва да запазите и за в бъдеще.
  19.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
  19.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Нищо не ви липсва да получите това, което искате. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото. Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия. Дръзновението ви е вашия печеливш ход днес.
  19.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Стремите се да бъде добри в работата си, поради което полагате доста усилия и търпение. Това е похвално и не се учудвайте, ако ви предложат промяна на служебното ви положение.Покажете на хората, които обичате истинските си чувства.
  19.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Въпреки затрудненията, които срещате за момента ситуацията е доста благоприятна. Желанието ви да успеете изглежда несломимо и бавно и сигурно получавате това, към което се стремите. Ангажимент, свързан с ваш близък може би ще отнеме част от времето ви, но това няма да повлияе съществено на плановете ви. Бъдете по-умерени в думите си спрямо любимия човек.
  19.09.2019
  Последни новини