Започва приемът на документи за детските градини в Кърджали

Започва приемът на документи за записване в детските градини в Кърджали, предаде Радио „Фокус“. Започват да се изготвят списъците с кандидатите.

 От началото на януари тази година влязоха в сила нови срокове за подаване на документи за записване на деца в детските градини и яслени групи на територията на община Кърджали.

 Родители ще трябва да подадат документ в първия работен ден на март, срокът е до края на месец април. Новата наредба с условията и реда за записване, отписване и преместване на децата в общинските детски градини и в подготвителните групи на училищата на територията на община Кърджали, изисква е детето да е с постоянен адрес в близост до детската градина, което до сега го нямаше като условие. Тя проследява условията и редът за прием в яслените групи в детските градини за деца от 1 до 3-годишна възраст, както и в групите на детските градини от 3-годишна възраст до постъпването им в първи клас и в полудневни подготвителни групи към училищата на територията на община Кърджали.

http://epicenter.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини