ПФК"Арда" грабна точка на "Пирин" при гостуването си в Благоевград

Отборите на АРДА и Пирин Благоевград завършиха наравно 0 на 0, в среща от 19-ти кръг на Втора професионална лига. Играчите на Стойчо Стоев бяха подкрепяни от близо стотина привърженици, които посрещнаха отбора още при самото влизане на стадиона.

Домакините от Благоевград започнаха двубоя с две опасни атаки пред Караджов, но в 4-та минута Румен Сандев успя да избие топката. В разстояние само на 3 минути Веселин Марчев създаде три опасни положения пред вратата на домакините. В 17-та минута,  след изпълнение на ъглов удар, без да се бави шутира и топката попадна в ръцете на вратаря на Пирин. Малко по-късно отново той изпробва своя удар, но бе неточен, а в 21 минута топката мина на сантиметри от левия страничен стълб.  
След почивката, в 61-ва минута Иван Караджов спаси сигурен гол, след като успя да парира удара  на Виктор Янев, който излезна сам срещу него. В 68-ма минута Венцислав Бенгюзов изпълни пряк свободен удар, топката рикошира в стената и се наложи стража на Пирин да покаже рефлекс, избивайки я в ъглов удар. Минута по-късно Ивайло Найденов центрира от дясно като сложи топката на главата на Веско Марчев, но отново късметът не бе на страната на нападателя на АРДА. До края на мача не се стигна до сериозни опасности пред двамата вратари и така Пирин и АРДА си разделиха по една точка.

В класирането АРДА е на трето място с 35 точки. Следващият кръг АРДА приема Несебър, като двубоя е от 15:30 часа на АРЕНА АРДА

СЪСТАВ НА АРДА: 
Иван Караджов, Пламен Крумов, Румен Сандев, Ивайло Найденов, Атанас Кръстев, Вълчан Чанев, Венцислав Бенгюзов, Веселин Марчев, Иван Коконов, Петър Христов, Венцислав Христов. 

РЕЗЕРВИ: 
Веселин Ганев, Архан Исуф, Димитър Законов, Митко Плахов, Ахмед Осман, Лукас Мартинс, Ерай Карадайъ

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини