Нищят домашен насилник и хлапаци обрали сергия на пазара

За нарушена съдебна заповед за защита от домашно насилие 27-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Около 17,30 часа снощи той проявил агресия към майка си, в чиято полза има заповед на Районния съд в Кърджали по Закона за защита от домашно насилие. Проверката по случая се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Четирима малолетни са откраднали 70 лв. от сергия на пазара на производителите, установиха криминалисти от РУ-Кърджали. На 24 февруари срещу 25 февруари бил разбит катинар и изчезнала събраната сума от 48-годишен търговец. След подадения сигнал и организирани издирвателни действия полицаи установили групата, която се състои от 11-годишен и трима 13-годишни. Работата по случая продължава сектор Криминална полиция“ и инспектор от Детска педагогическа стая.

Досъдебно производство за палеж е образувано в РУ-Крумовград след извършен оглед на автомобил, който горя през нощта на 27 февруари в село Пелин. „Лада“-та е собственост на 29-годишна местна жителка и е била паркирана в селото. Група „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини