АРДА излиза срещу лидер в руското първенство

Отборът на АРДА ще изиграе днес 2 февруари, втората си контролна среща от лагера в Турция. Съперник е лидерът във втора лига тимът на Тамбов. Срещата е с начален час 15.00 ч. местно време, което е 14.00 ч. българско.

Двубоят отново ще може да наблюдавате на живо в YouTube канала на ПФК АРДА. Съперникът е на първо място в класирането и има сериозни амбиции за влизане във Висшата лига на Русия. 

Днес, старши треньорът Стойчо Стоев проведе две доста интензивни тренировки. Първата продължи близо 90 мин., и включваше упражнения за концентрация, и различни отигравания във фаза атака и защита. Вторатазапочна с игра в квадрати, а след това се наблегна на различни тактически комбинации. Бяха изпробвани положения при изпълнение на статични удари. 

Мачът с Тамбов със сигурност ще го пропуснат Веселин Марчев, Румен Сандев, Димитър Законов, Даниел Васев, Диего, Тодор Тодоров и Архан Исуф, които имат леки травми, а треньорското ръководство няма да рискува с пускането им в игра. 

Двамата рожденици днес в АРДА Тодор Тодоров и Атанас Кръстев бяха поздравени от всички съотборници, които им пожелаха много успехи на зеления терен с екипа на АРДА,  те пък от своя страна се отчетоха с почерпка. 

Всички най-интересно от лагера на АРДА в турския курорт Белек може да видите във фейсбук страницата на клуба, в инстаграм и в YouTube канала в Интернет. 

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини