Карък:“Фолксваген“ блъсна колата на водач без книжка

34-годишен с „Фолксваген“ не пропуснал правилно движещ се „Алфа Ромео“ в Крумовград и последвал сблъсък. Произшествието станало в петък около 17 часа.При извършена проверка било установено, че 26-годишният водач на ударената кола на притежава шофьорска книжка. Тестовете за алкохол са с отрицателен резултат. Съставени са актове по ЗдвП.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали за управление на автомобил с регистрационни табели, издадени за друго моторно превозно средство. Проверката била извършена от полицаи в Кърджали тази нощ. 25-годишният водач е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Работата продължава разследващ полицай.

Бързо производство е образувано в РУ-Кърджали аз управление на автомобил след употреба на алкохол. 25-годишен водач се придвижвал с „Фолксваген“ и бил проверен тази нощ около 1,30 часа в Кърджали. Тестът за алкохол отчел 1,29 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но шофьорът отказал кръвна проба. При допълнителна справка полицаите установили, че регистрационните табели на колата са издадени за друго моторно превозно средство. Разследващ полицай продължава работата по случая. Шофьорът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини